Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SERVICII EVENIMENTE
  • Toata tara
    CAUTA

    Fotograf Videograf – Servicii Foto Video Profesionale Iasi

    250 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 25 Feb 2023 13:41 - ID: 870026  
    DESCRIERE
    Ofer servicii foto video profesionale in Iasi – petreceri, evenimente, aniversari, serbari, absolvire, botezuri, sedinte foto individuale, cupluri si familii sau servicii foto video pentru imobiliare.
      
      Ca fotograf la evenimentul tau voi captura fotografii care spun povestea evenimentului intr-un mod unic si emotional. Ca fotograf de eveniment sunt mereu atent la calitatea luminii, la nuante de culori, unghiuri si alte detalii care puse la cap la cap vor crea imagini cat mai frumoase.
      
      In cele peste 100-150 de imagini (uneori 150+) de obicei suprinse la un eveniment de o ora vei primi fotografii cu momentele importante cat si poze de grup si poze care suprind emotiile invitatilor la eveniment. Ca fotograf e important sa fiu mereu atent la mici detalii, culori, posibile unghiuri si la calitatea luminii care impreuna ma vor ajuta sa creez imagini cat mai frumoase si mai artistice.
      
      Folosesc camere Sony, inclusiv Sony a7 III impreuna cu lentile precum Sigma 30mm f/1.4 sau Tamron 28-75mm f/2.8. De asemenea detin si un gimbal profesional (stabilizator) pentru a crea cadre video cat mai dinamice si artistice.
      
      Tarifele pentru servicii foto incep de la 250 RON pe ora, pretul scazand daca sunt mai multe ore cumparate. Un eveniment de o ora va genera cam 70-120 de imagini editate individual folosind propriile setari si colorizari.
      
      Preturile video incep de la 400 RON pentru o ora la un eveniment care va include un video scurt de 2-5 minute editat profesional si creativ folosind muzica aleasa atent pentru a se potrivi cu emotia evenimentului.
      
      Pentru servicii foto video imobiliare preturile vor fi stabilite in functie de marimea proiectului si nevoile fiecaruia.
      
      Fotografiile si/sau video-urile le veti primi pe un site protejat prin parola unde veti accesa materialele la rezolutia originala pe care le puteti vedea si descarca fie individual fie sa descarcati toata galeria deodata. Veti avea acces gratis la aceasta galerie online timp de 6 luni. Daca preferati materialale si pe un stick USB pot livra si astfel fara nici un cost in plus.
      
      Pentru contact puteti folosi e-mailul afisat aici pe site.
      
      Pentru portofoliu foto video si pentru mai multe detalii vizitati site-ul ***** – Servicii Fotografie si Videografie in Iasi.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    25 Feb 2023  ·  Valabilit. 25 Feb 2024  ·  Afisari : 27  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Andrei Turca
    Membru de 1 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008