Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
IMOBILIARE
  • Toata tara
    CAUTA

    Oază de liniște: Teren intravilan cu proiect de casă și utilități - 3754mp

    27500 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 25 Mai 2023 18:35 - ID: 871472  

    DESCRIERE
    Visezi să deții propria ta bucată de paradis? Nu căuta mai departe deoarece această proprietate uimitoare de 37, 54 ari, situată în frumoasa zonă Sabisa te asteapta! Cu o livadă existentă plină de cireși, meri și pruni maturi și 2500 de butasi de viță de vie, aceasta este ocazia perfectă pentru oricine de a-și aduce visele la viață.
      
      Acest teren extins este deja echipat cu contoare de apă, electricitate și gazul situat convenabil în fața proprietății, oferind confort și ușurință de acces. Cu un sistem de drenaj instalat de experți, poti fi sigur că viitoarea ta casă și grădinile vor fi bine protejate.
      
      Terenul ușor înclinat de la mijlocul proprietății în sus oferă priveliști uluitoare asupra peisajului înconjurător, ceea ce îl face locul ideal pentru a-ti construi casa de vis. Și cu un proiect de casă complet autorizat și deja aprobat, posibilitățile sunt infinite atunci când vine vorba de crearea spațiului de locuit perfect pentru tine și familia ta.
      
      În plus, cu drumul de acces aflat în prezent în proces de asfaltare, confortul accesului la noua ta proprietate nu a fost niciodată mai bun.
      
      Nu rata această oportunitate unică în viață de a deține propria bucată de rai în Sabisa - contacteaza-ma astăzi pentru a programa o vizionare. Incepeți să vă transformați visele în realitate!


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    25 Mai 2023  ·  Valabilit. 23 Aug 2023  ·  Afisari : 35  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Paul Hossu
    Membru de 12 ani · Online acum 3 luni
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008