Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CASA, GRADINA
  • Toata tara
    CAUTA

    JARDINIERA STRADALA SI DE PARC JS01

    825 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 3 Mai 2023 16:41 - ID: 871622  
    DESCRIERE
    - Jardiniera stradala si pentru parc confectionata pe structura metalica realizata din tabla de otel si profile de otel patrate sau rectangulare.
      - Elementele decorative din componenta jardinierei stradale si de parc sunt realizate din lemn de pin nordic, uscate in cuptor propriu ulterior tratate pentru a rezista tuturor factorilor atmosferici si prelucrate folosind utilaje de tip CNC pentru obtinerea unor finisaje perfecte.
      - Sablarea componentelor metalice ale jardinierelor stradale si de parc se realizeaza prin decapare cu LASER, ulterior fiind vopsite in camp electrostatic cu vopsea pulbere in culoarea RAL aleasa.
      - Actiunile mecanice (indoire, roluire) implicate in procesul de fabricare a jardinierei stradale si parc sunt realizate cu utilaje de inalta precizie de tip CNC.
      - Jardiniera stradala si de parc este prevazuta cu flanse metalice debitate LASER pentru prinderea lor de suprafetele betonate.
      - Toate procedurile de confectionare a jardinierelor stradale sunt conforme standardelor europene de calitate si siguranta.
      - Garantia acordata jardinierelor stradale este de 24 luni!!!.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    3 Mai 2023  ·  Valabilit. 1 Aug 2023  ·  Afisari : 25  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    MOBILIER IEFTIN
    Membru de 12 ani · Online acum 3 luni
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008