Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SERVICII
  • Toata tara
    CAUTA

    Aparat ortodontic - corectează dinții și maxilarele nealiniate

    1 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 3 Mai 2023 17:34 - ID: 871627  
    DESCRIERE
    Un aparat ortodontic este un dispozitiv dentar folosit pentru a corecta dinții și maxilarele nealiniate. Există mai multe motive pentru care cineva poate avea nevoie de un aparat ortodontic:
      -Aparatele ortodontice pot fi folosite pentru a îndrepta dinții strâmbi sau înghesuiți, creând un zâmbet mai plăcut din punct de vedere estetic.
      -dinții nealiniați pot fi dificil de curățat corespunzător, crescând riscul de carii, boli ale gingiilor și alte probleme dentare. Aparatele ortodontice pot ajuta la îndreptarea dinților, făcându-i mai ușor de curățat și reducând riscul problemelor de sănătate orală.
      -dinții nealiniați pot afecta modul în care mestecați mâncarea și vorbiți. Un aparat dentar poate ajuta la îmbunătățirea funcției dinților și maxilarelor, ajutându-vă să mestecați și să vorbiți clar.
      -Aparatele ortodontice pot fi, de asemenea, utilizate pentru a corecta supramușcăturile, submușcăturile, încrucișările și alte probleme ale mușcăturii. Aceste probleme pot provoca disconfort, dificultăți la mestecat și chiar dureri de maxilar.
      Nu amânați controlul și programați-vă la specialiștii Dentarbre, o clinică stomatologică din București de renume, cu profesioniști și metode de tratament inovatoare.
      https://*****


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    3 Mai 2023  ·  Valabilit. 30 Oct 2023  ·  Afisari : 37  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    DENATRBRE
    Membru de 3 ani · Online acum 3 luni
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008