Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
ELECTRONICE
  • Toata tara
    CAUTA

    Casti Himeko calitate ireprosabila pret convenabil


    190 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 30 Mai 2023 16:30 - ID: 872302  

    DESCRIERE
    Casti Wireless marca Himeko, Bluetooth 5.0, Protectie Apa IPX7, Microfon Incorporat, POWERBANK si Stativ Telefon cu Display LED Inteligent, Capacitate 3300mAh, Touch Control, Pairing Automat, Negru
      
      Experimentati sunetul de inalta calitate cu castile wireless HIMEKO. Compatibile cu orice dispozitiv dotat cu Bluetooth si echipate cu un sistem avansat de reducere a zgomotului ambiental, aceste casti se conecteaza rapid si va ofera o experienta audio impecabila. Fie ca doriti sa le conectati pe ambele la un singur telefon mobil sau sa le folositi ca doua casti separate pentru doua telefoane diferite, produsul nostru va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie.
      
      Sunet de inalta calitate
      
      Cu o durata de viata a bateriei de pana la 4-5 ore de redare audio neintrerupta, castile HIMEKO va permit sa va bucurati de muzica preferata pentru perioade lungi de timp. Iar atunci cand bateria castilor se termina, cutia de incarcare compacta vine in ajutor cu o baterie incorporata de 3300 mAh. Aceasta va permite sa incarcati castile de pana la 25 de ori si poate fi folosita si ca baterie externa pentru telefoanele mobile sau alte dispozitive USB.
      
      Cutie de incarcare
      
      Cu cele 3 tipuri de adaptoare auriculare incluse, castile HIMEKO se fixeaza perfect si rezista la orice tip de miscare, fie ca alergati sau sariti. Iar datorita impermeabilitatii IPX7 si rezistentei la transpiratie, aceste casti sunt partenerul ideal pentru practicarea sporturilor. Bucurati-va de muzica preferata in timp ce va antrenati fara griji!
      
      Casti Himeko
      
      Descoperiti castile wireless Himeko - usor de utilizat si cu o calitate superioara a sunetului. Acestea sunt dotate cu caracteristici inteligente care va vor imbunatati experienta de ascultare. Iata cateva dintre caracteristicile lor remarcabile:
      
      Castile wireless Himeko sunt extrem de usor de utilizat. Pur si simplu deschideti cutia de incarcare si ele se vor porni automat. Deschideti setarile Bluetooth pe dispozitivul dvs. si selectati tws-G02. La urmatoarea utilizare, castile vor recunoaste ultimul dispozitiv conectat si se vor reconecta automat.
      
      Display-ul LED inteligent va va arata nivelul de incarcare al carcasei, astfel incat sa puteti estima cu precizie timpul ramas de redare.
      
      Difuzorul de 10 mm ofera o calitate superioara a sunetului, cu un bass puternic si un sunet clar. In plus, castile sunt echipate cu un microfon incorporat sensibil care va permite sa vorbiti cu alte persoane fara intreruperi si cu un sunet clar la celalalt capat.
      
      Castile pot fi utilizate atat separat cat si impreuna, cu cea mai avansata tehnologie HD Stereo.
      
      Sistemul de reducere a zgomotului ambiental va ofera o claritate superioara a apelurilor si a muzicii, pentru o experienta de ascultare de neegalat in aceasta gama de pret.
      
      Cu o simpla atingere puteti controla apelurile, ajusta volumul, schimba melodia sau comunica usor cu asistentii vocali precum Siri sau Bixby.
      
      Designul ergonomic si greutatea extrem de mica, impreuna cu posibilitatea de a alege dimensiunea potrivita a elementelor intra-auriculare asigura confort la purtare pe termen lung. Va puteti bucura astfel de activitati precum alergarea, jogging-ul, drumetiile, sala de fitness, gimnastica, yoga, calatoriile sau vizionarea TV.
      
      Tehnologia IPX7 ofera o rezistenta sporita la apa si transpiratie.
      
      Functie de reducere a zgomotului
      
      Cutia de incarcare NU este rezistenta la apa. De asemenea, NU recomandam purtarea castilor la dus, deoarece acestea nu sunt rezistente la apa fierbinte si sampon https://*****
      
      Recomand! Se aud foarte bine, tine bateria, de la suportul acestora poti incarca telefonul, pret foarte bun raportat la calitate.
      
      Casti wireless HIMEKO, rezistente la apa, Bluetooth 5.0, microfon incorporat, powerbank si stativ telefon cu display LED inteligent, capacitate 3300mAh, touch control, pairing automat, negru
      https://***** Site web :


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    30 Mai 2023  ·  Valabilit. 28 Aug 2023  ·  Afisari : 41  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Razvan


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008