Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SERVICII
  • Toata tara
    CAUTA

    Curs online Managementul performanței - KPI indicatori cheie de performanță

    620 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 22 Iun 2023 14:46 - ID: 872752  
    DESCRIERE
    Cursul nostru online dedicat Managementului Performanței și KPI este acum disponibil și se adresează următoarelor categorii de persoane:
      
      - Managerilor de la toate nivelurile: Indiferent dacă sunteți manageri experimentați sau la început de carieră, acest curs vă va ajuta să înțelegeți importanța măsurării și monitorizării performanței într-o organizație. Veți dobândi abilitățile necesare pentru a defini și urmări indicatorii cheie de performanță care vă vor ajuta să atingeți obiectivele și să îmbunătățiți rezultatele echipei dumneavoastră.
      - Membrii Comisiei de monitorizare a SCIM din entitățile publice: Pentru cei implicați în sectorul public, acest curs vă va oferi cunoștințele esențiale pentru a dezvolta și implementa un sistem eficient de monitorizare a performanței în organizația dumneavoastră. Veți învăța cum să identificați și să utilizați corect indicatorii cheie de performanță pentru a evalua și îmbunătăți rezultatele și eficiența organizației.
      - Persoanele implicate în implementarea și funcționarea sistemelor de management și control intern managerial: Dacă sunteți implicat în dezvoltarea și implementarea sistemelor de management și control intern managerial, acest curs vă va oferi instrumentele necesare pentru a identifica și utiliza KPI-urile relevante pentru a evalua performanța organizației și a implementa îmbunătățiri eficiente.
      - Auditorii interni și de terta parte: Pentru auditorii care doresc să-și dezvolte competențele și cunoștințele în evaluarea performanței organizației, acest curs vă va ajuta să înțelegeți cum să utilizați indicatorii cheie de performanță pentru a obține informații valoroase și a oferi recomandări utile pentru îmbunătățirea eficienței și a rezultatelor organizației.
      - Tuturor persoanelor implicate în implementarea, măsurarea și monitorizarea performanței în organizație: Indiferent de rolul dumneavoastră în organizație, acest curs vă va ajuta să înțelegeți importanța și modul corect de utilizare a indicatorilor cheie de performanță. Veți dobândi abilitățile necesare pentru a monitoriza și evalua performanța organizației și a contribui la îmbunătățirea rezultatelor și eficienței generale.
      
      Obiectivele cursului:
      - Înțelegerea conceptelor utilizate în managementul KPI și modalităților de lucru cu acestea;
      - Recunoașterea modalităților de maximizare a rezultatelor generate de managementul performanței;
      - Dezvoltarea și promovarea bunelor practici în activarea, raportarea și vizualizarea KPI;
      - Utilizarea instrumentelor de măsurare a KPI;
      - Înțelegerea și realizarea unei hărți cu KPI.
      
      Cursul este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților, garantând astfel calitatea și relevanța materialelor și metodologiilor utilizate în cadrul acestuia.
      
      Pentru mai multe informații și înscrieri, contactează-ne la:
      Telefon: 0733 822 020
      Email: *****
      Website: *****


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    22 Iun 2023  ·  Valabilit. 19 Dec 2023  ·  Afisari : 35  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    topquality
    Membru de 6 ani · Online acum 12 zile
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008