Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
LOCURI DE MUNCA
  • Toata tara
    CAUTA

    Personal curatenie Complex Agroalimentar Crangasi

    Aplica la acest jobFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 4 Sept 2023 11:14 - ID: 874488  
    DESCRIERE
    Nu ai timp? Ai nevoie sa te ajutam ?
      Oferim servicii profesionale de :
      Curatenie, Dezinfecție, Dezinsectie, Deratizare in toata tara
      Lasă-ne pe noi , iar tu relaxează-te !
      
      
      
      SERVICII DEZINFECTIE
      
      
      
      
      Ce este DEZINFECTIA ?
      Actiunea de dezinfectie este procesul prin care sunt distruse cele mai multe sau toate microorganismele patogene (in proportie de 99, 99%). Procesul de Dezinfectie se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara.
      De ce este necesara DEZINFECTIA ?
      Principalul si cel mai important motiv este: propria noastra sanatate. Prin efectuarea dezinfectiei ne asiguram ca am eliminat agentii patogeni daunatori organismului uman.
      Actiunea de dezinfectie trebuie realizata periodic si cu responsabilitate in caz contrar se poate ajunge la aparitia diferitelor bacterii, paraziti sau virusuri si implicit a bolilor.
      Acesta se poate realiza in numeroase multe spatii publice: scoli, gradinite, hoteluri, restaurante, depozite, birouri, policlinici, ferme agricole, institutii publice, cabinete medicale, mijloace de transport etc.
      Cand se realizeaza DEZINFECTIA?
      Tinand cont de prevederile legale in vigoare, aceasta trebuie realizata astfel:
      - in spatiile alimentare – ori de cate ori este necesar, dar nu mai rar de o data pe luna
      - in alte spatii: – ori de cate ori este necesar, dar nu mai rar de o data la 3 luni.
      
      
      
      Proceduri de DEZINFECTIE :
      Nebulizarea - sau “ceata rece” – aceasta metoda are la baza ca si solvent apa si se mai numeste pulverizare ULV (ultra low volume). Se realizeaza cu ajutorul Nebulizatoarelor ULV ( Ultra Low Volume). In cele mai multe cazuri, aceasta metoda este folosita pentru interior, cantitatea de produse iritante fiind foarte mica sau inexistenta.
      Prin acest procedeu se obtin picaturi de 30 µ diametru.
      
      Dezinfectantele
      Dezinfectantele sunt substanțe antimicrobiene care fie distrug toate microorganismele dăunătoare de pe un material, fie le aduc la un nivel sigur. Foarte puține dezinfectante sunt capabile să sterilizeze materialul pe care sunt aplicate, dar acest lucru depinde și de modul cum sunt aplicate dezinfectantele.
      
      Proprietățile dezinfectantului
      Dezinfectantul perfect ar trebui să sterilizeze perfect materialul pe care este aplicat, fără a provoca daune organismului infestat sau mediului, să fie ieftin și non-coroziv. Din păcate, dezinfectantul ideal încă nu există, acestea putând fi prin natura lor chiar mortale.
      Dezinfectantele fabricate pentru folosință în gospodărie au de obicei o substanță în plus: bitrexul, o substanță amară care să descurajeze pe cei care încearcă să ingereze dezinfectantul.
      Substantele folosite la Dezinfectie
      BIONET A15 – Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor sau aerul din incaperile contaminate prin pulverizare sau aerosolizare.
      GERMOSTOP L – Dezinfectant de uz general pentru dezinfectia spatiilor de lucru sau locuit (pardoseli, pereti), spitale, scoli, hoteluri, gari.
      CLOROM - Dezinfectant solid clorigen de uz general sub forma de tablete efervescente, indicat in dezinfectia generala a suprafetelor.
      
      
      Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati la 0720.542.280
      
      DERATIZARE
      
      
      
      
      DERATIZAREA este acţiunea de eliminare a animalelor rozătoare dăunatoare (şobolani, şoareci, etc), prin mijloace chimice dar şi de altă natură (ecologice).
      Deratizarea are ca scop principal indepartarea si combaterea rozatoarelor. Rozatoarele (sobolani, soareci, cartite) pot produce pagube in gospodarii, pot transmite boli catre oameni si animalele din jurul caselor.
      Un alt aspect important in intelegera pericolului pe care rozatoarele il reprezinta este acela ca acestea se inmultesc foarte repede si transmit boli grave precum: tuberculoza, febra aftoasa, trichineloza, leptospiroza, gastroenterita virotica, toxi infectiile alimentare, etc.
       Cum se realizeaza deratizarea?
      In primul rand, este necesara deratizarea exterioara efectuata pentru a elimina locurile de adapost si pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor in interior. Apoi, deratizarea interioara se folosete pentru inlaturarea definitiva a rozatoarelor.
      Serviciile de deratizare se realizeaza prin metodele mecanice asa cum sunt capcanele sau metode chimice asa cum sunt solutiile sau tratamentele toxice recomandate in defavoarea celor mecanice pentru eficienta sporita datoria unei raze de actiune extensa ce poate atinge intreaga populatie de daunatori.
      Pentru a nu exista efecte secundare sau nedorite alegerea metodelor potrivite este esentiala in rezultatul operatiunii.
      Este, de altfel, extrem de important ca inainte de interventie sa fie facuta in mod corect evaluarea situatiei si a daunatorilor De aceea, este important sa fim anuntati imediat ce observati aparitia rozatoarelor!
      Evaluarea si inspectia trebuiesc facute din timp intrucat transmiterea bolilor de la razatoare la om se intampla foarte usor si poate fi de 2 feluri:
      • directa, atunci cand ranile deschise intra in contact cu saliva, urina, excementele rozatoarelor sau in momentul in care sunt consumate alimente contaminate sau apa contaminate.
      • indirecta se realizeaza prin acarieri, capuse si purici ce transmit infectia la om.
      DE CE TREBUIE FACUTA DERATIZAREA?
      In afara pagubelor economice, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali, in transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc. Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.
      
      Deratizarea poate fi de doua feluri:
      Deratizare preventiva are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor prin crearea de conditii nefavorabile raspandirii acestora. Presupune: eliminarea tuturor surselor de hrana; sigilarea gaurilor si a crapaturilor si pe cat posibil limitarea locurilor care se pot adaposti rozatoarele; deratizarea vecinatatilor.
      
      Deratizare de combatere se realizeaza prin proceduri chimice sau mecanice.Metoda mecanica insemnand montarea de capacane/statii. Statile functioneaza cu adeziv sau prin intoxicare . Metoda chimaca este mai eficenta si cu o reusita mai mare deoarece raza de actiune este mai mare, actioneaza mai lent dar afecteaza toata populatia de daunatori din spatiul respectiv.
      
      Substantele folosite sunt avizate de Protectia Mediului si de Ministerul Sanatatii si nu afecteaza sanatatea oamenilor si a animalelor din jurul casei.
      Substantele folosite la Deratizare sunt:
      
      RODEX PASTA BAIT - Momeala raticida pentru combaterea rozatoarelor sub forma de pasta, in pliculete de 10 g, pe baza de Bromadiolone.
      VERTOX PASTA BAIT - Momeala pentru combaterea rozatoarelor sub forma de pliculete de 10 g, pe baza de Brodifacum, care este unul dintre cele mai puternice rodenticide.
      CUTII CAPCANA - pentru soareci si sobolani.
      
      
      Punem accent pe calitatea serviciilor prestate!
      Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati la
      
      Tel : 0720.542.280
      e-mail: *****
      Site: https://*****


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    4 Sept 2023  ·  Valabilit. 4 Oct 2023  ·  Afisari : 13  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Curatenie
    Membru de 8 ani · Online acum 3 luni
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008