Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CURSURI
  • Toata tara
    CAUTA

    Curs Implementarea și Evaluarea Sistemului de Control Intern

    620 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 25 Sept 2023 13:27 - ID: 874969  
    DESCRIERE
    Descoperă Fundamentele și Avantajele Controlului Intern
      
      Obiectivele Cursului:
      
      - Înţelegerea rolului funcţiunii de control intern în cadrul unei companii: Descoperă importanța controlului intern în asigurarea funcționării corecte și eficiente a organizației tale.
      
      - Aprofundează noțiuni de bază ale controlului intern: Învață conceptele cheie și instrumentele necesare pentru implementarea unui sistem de control intern robust.
      
      - Utilizarea celor mai bune practici în stabilirea și evaluarea controlului intern: Descoperă cum să aplici practici de vârf pentru a asigura conformitatea și eficiența operațională.
      
      - Înţelegerea avantajelor metodologiei de control intern (COSO): Explorează și aplică standardele internaționale pentru control intern, contribuind astfel la o mai bună gestionare a riscurilor.
      
      - Gestionează și redu riscurile cu un sistem de management al riscului eficient: Înțelege cum să identifici, evaluezi și minimizezi riscurile pentru succesul organizației tale.
      
      - Înţelegerea controalelor anti-fraudă: Descoperă metodele și controalele necesare pentru prevenirea și detectarea fraudei în organizația ta.
      
      - Responsabilizează angajații și dezvoltă procese de autoevaluare a controalelor: Implică-ți echipa în procesul de control intern, sporind eficiența și transparența.
      
      Date de Contact:
      
      Organizator: Top Quality Management
      Telefon: 0733 822 020
      Email: *****
      Website: *****
      
      Alătură-te cursului nostru și devino expert în implementarea și evaluarea sistemelor de control intern. Investește în viitorul companiei tale și asigură-te că aceasta se dezvoltă într-un mod sigur și eficient. Rezervă-ți locul acum și nu rata oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în domeniul controlului intern!


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    25 Sept 2023  ·  Valabilit. 24 Dec 2023  ·  Afisari : 25  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 11 ani · Online acum 3 luni
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008