Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CURSURI
  • Toata tara
    CAUTA

    Curs online Manager în domeniul siguranţei alimentare HACCP și ISO 22000

    770 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 6 Feb 2024 15:11 - ID: 877202  
    DESCRIERE
    Cursul Manager în domeniul siguranţei alimentare este destinat persoanelor ce activează în domeniul alimentar, în cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranţa alimentară, din cadrul unităţii.
      
      Cursul vă este necesar dacă doriţi să implementaţi referenţialul SR EN ISO 22000:2019, întrucât vă pregăteşte, atât din punct de vedere teoretic, dar mai ales practic, în vederea cerinţelor şi normelor impuse prin acesta. Astfel, la sfârşitul cursului Manager în domeniul siguranţei alimentare veţi putea aplica în cadrul organizaţiei din care faceţi parte, toate cunoştinţele acumulate, făcând astfel, primul pas în vederea certificării SR EN ISO 22000:2019.
      
      Prin participarea la acest curs, veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aplica în cadrul organizațiilor dumneavoastră toate informațiile acumulate, făcând astfel primul pas în vederea certificării conform cerințelor SR EN ISO 22000:2019. Cursul vă oferă pregătire practică și teoretică, permițându-vă să implementați cu încredere sistemele de management al siguranței alimentare și să aplicați principiile și practicile HACCP și ISO 22000 în activitatea dumneavoastră zilnică.
      
      Obiectivele cursului Manager HACCP:
      
      - Însuşirea reglementărilor aplicabile în siguranţa alimentelor;
      - Implementarea cerinţelor standardelor în vigoare conform SR EN ISO 22000:2019;
      - Cunoaşterea şi implementarea metodei HACCP.
      
      Tematica programului de formare:
      
      - Noţiuni generale privind calitatea produselor alimentare şi managementul calităţii;
      - Sistemul HACCP: istoric, evoluţie, definiţie, principii, implementare sistem;
      - Referinţe normative şi legislative aplicabile în industria alimentară;
      - Sistemul de igienă al unei organizaţii din industria alimentară;
      - Analiza HACCP: definire pericol, risc, metode de lucru ce stau la baza identificării punctelor critice de control;
      - Întocmire plan HACCP;
      - Sistem de trasabilitate;
      - Prezentarea cerinţelor standardului ISO 22000;
      - Relaţia dintre ISO 9001 şi ISO 22000.
      
      Pentru mai multe detalii și informații despre acest curs, puteți vizualiza site-ul ***** sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0733822020.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    6 Feb 2024  ·  Valabilit. 6 Mai 2024  ·  Afisari : 19  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    topquality
    Membru de 6 ani · Online acum 13 zile
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008