Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    REPARATI INLOCU...

    Despre noi


    REPARATI INLOCUIRI APOMETRE TIMISOARA

      Autorizat de Biroul Roman de Metrologie Legala, montez apometre in Timisoara, verific metrologic, ,                                 inlocuiesc, vand, modific lucrari, schimb inele apometre .

                                         TEL. 0356808126   0741975377   0772237088

     

                                       APOSTOAIE C-INSTAL TIMISOARA

                                    INSTALATII TEHNICO-SANITARE, APA SI CANALIZARE: 

          Executam instalatii de apa rece si calda, interventii, reparatii, modificari sau lucrari complete, la blocuri, spatii comerciale, case sau vile. Montez sau inlocuiesc conducte de apa in interiorul sau exteriorul cladirilor, amplasate aparent sau ingropate. Lucrez cu teava de otel, fonta, PVC, polietilena multistrat, polipropilena compozit sau fibra de carbon si cupru cu diametre pana la 2 toli. Montez pompe, hidrofoare, vase de expansiune, rezervoare, boilere, obiecte sanitare, masini de spalat automate, etc. 

                                           APOMETRE DE APA CALDA SI RECE: 

          Autorizat montaj mijloace de masurare prin Directia Regionala de Metrologie Legala Timisoara. 
          Vanzari, montaj, APOMETRE, sigilari, inlocuiri, reparatii, verificarii metrologice, diverse modele, ABB, AEM, FGH, ISTA, ZENNER, BIMETERS, WHERLE, etc.
          Executam lucrari individuale sau colaboram cu asociatiile de locatari. 
                 
                                                MONTAJ INSTALATII DE INCALZIRE: 

          - Microcentrale pe gaz,centrale murale sau de pardoseala cu circuit dublu ,pentru incalzire apa calda menajera instant, cu boiler de acumulare sau panouri solare.
          - Centrale termice pe combustibil solid - lemne, carbuni, atmosferice sau cu gazeificare, optional cu boiler pentru apa calda menajera  Efectuam calcule pentru dimensionarea instalatiei de incalzire la centrale pe gaz sau lemne, calorifere, conducte, pompe de recirculare, boilere de apa calda menajera. Montez CRONOTERMOSTATE DIGITALE de ambient cu comanda de la distanta care echilibreaza temperatura in apartament, reduce uzura centralei si consumul de gaz cu pana la 20%.

    .                                                                                             

         


           



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008