Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    IANCU ADINA
    SERVICII
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    IANCU ADINA

    Galerie foto


    Inchirieri limuzina

    ___Pentru nunti tariful este de 300 € pentru toata ziua.Tariful include sofer, benzina, sampanie, whisky.
    _____Daca locatia aleasa este restaurantul "Monte Carlo", Pitesti, Str. Libertatii, Nr.3, cartier Trivale tariful pentru inchiriere se mai poate negocia usor.
    _____In general traseul parcurs de limuzina pentru un asemenea eveniment presupune transportul mirilor, nasilor si persoanelor apropiate sau doar al mirilor si nasilor pana la biserica si restaurant.
    _____"Ora de inchiriere pentru nunti" presupune momentele de asteptare a mirilor de la punctul de plecare, momentele de asteptare a mirilor in timpul slujbei religioase, momentele de deplasare pe traseul: punct de plecare-biserica-restaurant.

     

    _____Pentru afaceri tariful poate varia in functie de orele inchiriate si de distanta parcursa.
    _____In general traseul parcurs de limuzina pentru un asemenea eveniment presupune transportul urban pana la hotel, restaurant, aeroport sau alte locatii in afara orasului.
    _____"Ora de inchiriere" presupune momentele de asteptare si momentele de deplasare in oras sau in afara orasului.

     

    _____Pentru zile onomastice, petreceri, un tur al orasului sau orice eveniment important din viata noastra tariful se negociaza in functie de orele de inchiriere.
    _____In general traseul parcurs de limuzina pentru un asemenea eveniment presupune transportul pana la restaurant sau alte locatii din interiorul sau in afara orasului.


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008