Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    21 COLOR STIL

    Neon flexbil


    neon

    Neonul rece este  un perfect substituent pentru tuburile din sticla cu gaze spectrale, avand totodata o serie de avantaje incontestabile: inalta rezistenta mecanica, fiabilitate, flexibilitate.

    Daca ar fi sa luam in considerare si faptul ca multor clienti nu le prea place cum arata tuburile spectrale in plina zi (atunci cand sunt in pauza tehnologica), atunci neonul flexibil este o solutie foarte fiabilia , eleganta si economica pentru dumneavoastra.

    Detalii tehnice

    Neonul flexibil nu este fragil, nu se decoloreaza, nu se teme de umezeala, are o luminescenta aproape magica in conditii de intuneric.

    Firul electroluminescent -are o structura fina si flexibila formata dintr-un invelis PVC si un conductor electric incorporat.

    Se preteaza segmentarii, sau dimpotriva - imbinarii (prin lipire cu cositor) in orice punct al lui.

    Litere cu neon flexibil

    Litera este decupata din plastic sau plexiglass cu grosime de 10 mm dupa care pe perimetrul ei se frezeaza un santulet cu rol de pat pentru neonul flexibil. Adancimea canalului depinde de sectiunea firului (firelor) care sunt fixate cu ajutorul cleiului. Ar fi de mentiont ca doi conductori electroluminescenti cu diametrul a cate 5 mm au acelasi efect sumar ca si un tub neon cu diametrul de 10 mm.

    Asadar, in final obtinem o litera din plastic de 1 centimetru grosime care se monteaza extrem de simplu si, in cazul in care s-a prafuit, poate fi spalata cu furtunul!

     









    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008