Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    DECOCRACIUN S.R...

    Decoratiuni de Craciun


    Instalatii Brazi Craciun

    Comanda si detalii *****

    Instalatii pentru brazi de craciun cu leduri sau fibra optica, instalatii cu globuri iluminate, instalatii cu figurine iluminate, instalatii pentru pomul de iarna cu leduri si jocuri de lumini, instalatii electrice pentru craciun cu leduri si efect de ninsoare.

    Instalatii brazi de craciun cu leduri diferite culori (leduri albe, leduri multicolore, leduri rosii sau albastre) cu 100 sau 200 leduri/sir luminos, jocuri de lumini si adaptor pentru protectie la mediul exterior (IP44).

    Instalatii cu leduri si fibra optica pentru brazi de craciun, 20 globuri cu fibra optica iluminata de leduri albastre sau rosii si jocuri de lumini, pentru interior.

    Instalatii cu turturi tip sloi de gheata , leduri albe si schimbare a culorii (iluminarea se transforma din alb in albastru deschis apoi in albastru inchis), sir luminos interconectabil (se pot conecta mai multe siruri identice formand un sir continuu alimentat intr-o singura priza), adaptor pentru reteaua electrica cu protectie la mediul exterior (IP44).

    Instalatii impodobire brazi de craciun cu globuri iluminate, 10 globuri diferite culori cu decoratiuni  (albe, galbene, rosii, fumurii etc) iluminate cu becuri albe. Instalatie electrica pentru pomul de craciun utilizabila numai in interior.

    Instalatie tip turturi luminosi cu 240 leduri efect ninsoare, 12 tuburi de 17 cm  cu 20 leduri/tub, varianta cu leduri pe ambele fete ale tubului. Cablu de alimentare 5m +  adaptor retea electrica cu protectie la exterior (IP44). Poate fi folosita pentru impodobirea brazilor de craciun, decorarea teraselor etc. Spre deosebire de tuburile simple (cu leduri pe o singura parte) care permit vizualizarea efectului de cadere a fulgilor de nea numai pe o parte, tuburile duble ( cu leduri fata/verso) permit vizualizarea efectului de ninsoare din orice unghi, indiferent de orientarea tuburilor.













    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008