Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    Eubio.ro

    Blog


    Cele 7 beneficii ale nucilor de sapun

    De ce sa folosim nucile de sapun?

    Pentru ca sunt eficiente: nucile de sapun spala la fel de bine ca detergentii conventionali sau cei ecologici. Ele curata cu blandete si in profunzime fara sa atace tesaturile. Ideale pentru bumbac, lana si tesaturi delicate. Sunt antibacteriene si antifungice.

     

    Pentru ca sunt usor de folosit: umpleti saculetul de bumbac din interiorul ambalajului cu 5-6 jumatati de nuci de sapun si aruncati-l in cuva masinii de spalat vase. Simplu si rapid.

     

    Pentru ca sunt ecologice: nucile de sapun sunt 100% de origine vegetala. Arborele in care cresc nucile de sapun reprezinta o resursa inepuizabila si absoarbe dioxidul de carbon.

     

    Pentru ca nu contin aditivi de sinteza: nucile de sapun nu contin agenti de inalbire optici ce inalbesc rufele doar in aparenta. Acestea actioneaza bland, culorile raman vii, iar tesaturile devin moi fara a mai fi nevoie de daunatorul balsam de rufe. Pentru rufe albe este indicat sa se foloseasca agentul de inalbire pe baza de oxigen, eficient de la 30°C.

     

    Pentru ca sunt hipoalergenice: nucile de sapun nu provoaca alergii! Sunt recomandate bebelusilor, persoanelor care sufera de alergii, dermatita atopica, psoriazis, descuamari si tuturor persoanelor ce doresc sa nu se mai expuna riscurilor ce deriva din folosirea detergentilor conventionali.

     

    Pentru ca sunt economice: in comparatie cu un detergent clasic, economia ce o confera folosirea nucilor de sapun este constanta. De exemplu,  1 kg de nuci de sapun este suficient unei familii cu patru membri timp de un an, chiar cu 3-4 spalari de 5 kg pe saptamana. Puteti folosi aceleasi nuci de sapun de 2-3 ori, in functie de gradul de murdarie al rufelor si de duritatea apei.

     

    Pentru ca sunt biodegradabile: dupa utilizare, folositi cojile de nuci de sapun ca ingrasamant. Le puteti pune intr-un ghiveci cu flori sau le aruncati direct in gradina. Cu siguranta plantele vor fi multumite.

     



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008