Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    EUROACTIV CONSU...

    Despre noi


    Despre noi

    SC EUROACTIV CONSULT SRL asigura implementarea urmatoarelor sisteme de management:
    - ISO 9001:2000 - Sistemul de management al calitatii;
    - ISO 14001:2004 - Sistemul de management al mediului;
    - ISO 17025:2000 - Certinte generale pentru competenta laboratoarelor de incercari si etalonari;
    - HACCP (ISO 22000) - Sisteme de management al sigurantei alimentelor - cerinte pentru orice organizatie din lantul alimentar;
    - OHSAS 18001:2004 - Securitate si sanatate ocupationale.

     Firma ofera urmatoarele servicii:
    - proiectare sisteme de management;
    - elaborare documentatie;

    - audit intern;
    - instruire personal;
    - implementare sisteme de management;
    - consultanta;
    - mentinere dupa certificare.
    Societatea are o buna colaborare cu organisme internationale de certificare, in vederea certificarii ISO conform cerintelor europene si este prezenta la nivel national prin specialisti bine pregatiti. S-a infiintat cu scopul de a face serviciile de consultanta ISO accesibile tuturor companiilor, indiferent de marimea lor sau de domeniul de activitate. Soltutiile pe care noi vi le oferim sunt pe deplin adaptate afacerii dumneavoastra
    Beneficiem de flexibilitate si realizam in timp optim documentatia necesara implementarii sistemelor de management ISO!
    Garantam prin calitatea deosebita a serviciliui de consultanta ISO oferit, obtinerea "Certificatului de conformitate", indiferent de organismul de certificare.
    Dispunem de personal calificat, cu multi ani de experienta si cu deschidere spre instruire permanenta!

    Un sistem de management implementat si certificat este o investitie care trebuie sa aduca profit prin o mai buna organizare si functionare a organizatiei dumneavoastra!

    Domeniile in care a oferit consultanta SC EUROACIV CONSULT SRL sunt: productie articole de cauciuc, productie binale si usi din PVC sau aluminiu cu geamuri termopan, binale, usi din lemn stratificat cu geam termopan si mic mobilier, executie mobilier din lemn si PAL melaminat la comanda, microchirurgie recuperativa si chirurgie estetica, prelucrari prin deformare plastica la rece, confectii metalice, proiectare si executie sisteme integrate de radio - comunicatii, comercializare si service aparatura fiscala, productie ciuperci, legume - fructe, prestari servicii pentru agricultura, comercializare, intretinere si service aparatura medicala, constructii civile/industriale, finisaje interioare/exterioare, restaurari, intermedieri vanzari auto si asigurari non viata, proiectare, comercializare, montaj si service instalatii termice, sanitare, cliematizare, electrice, gaz, ventilatie, aferente constructiilor civile si industriale, etc.

    Firma EUROACTIV CONSULT SRL colaboreaza cu BAS / BERD Romania pentru accesarea fondurilor nerambursabile necesare implementarii sistemelor de management.
    Programul BAS sustine dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii din Romania prin co-finantarea proiectelor de consultanta efectuate de consultanti locali.

     Prin Programul BAS, companiile romanesti eligibile au posibilitatea de a obtine subventii reprezentand 50% din costul net al unui proiect de consultanta, dar nu mai mult de 10.000 Euro.

     S.C. EUROACTIV CONSULT S.R.L. este o societate prestatoare de servicii, care acorda asistenta de specialitate pe probleme de management / implementare ISO si securitate si sanatate in munca ( evaluare riscuri, instructaj perioadic protectia muncii, etc ).
    Societatea dispune de personal abilitat sa acorde asistenta si consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca Conform legii 319/2006 protectia muncii se aplica tuturor persoanelor juridice si fizice la care activitatea se desfasoara cu personal pe baza de contract individual de munca.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008