Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    SC SIMAN S.R.L.

    MOBILA DE LUX / MOBILA LA COMANDA


    Mobila de lux la comanda



    Realizam pe baza de comanda MOBILIER DE LUX , pe drept si CURBAT,

    pentru toate destinatiile: bucatarii, sufragerii, dormitoare, bai , receptii, office, etc, furniruit (folosim peste 150 de specii de furnire naturale), sau vopsit ( peste 3000 de nuante , inclusiv piano black - negru lucios). Orice dimensiune, orice tip de curbura ( tip ,,S"", tip ,,C"" sau orice alta forma) , orice raza de curbura, cu sistem de iluminare LED incorporat , cu intarsie stil art deco, foita de aur si argint, cristale Swarovski, etc. Finisajul (lucios pana la 100%, mat, satinat) dupa preferinte.
    Folosim lacuri de cea mai buna calitate, iar finisajul este unul profesionist!


    Iluminarea mobilierului folosind sistemul de iluminare  LED incorporat este ultimul trend din industria mobilei. Sistemul de iluminare  LED ( engl.  Light Emitting Diode), poate  fi   actionat prin telecomanda sau manual prin inchiderea / deschiderea usilor de mobilier .
    Se poate folosi lumina rece, calda, colorata, atat pentru a accentua discret liniile de design al mobilierului cat si pentru o utilizare ergonomica a acestuia.
    Avantajele sunt consumul  redus de energie, faptul ca nu degaja caldura deci nu deterioreaza mobilierul in nici un fel , rezistente la apa, abur  si au o durata lunga de viata . 
    Iluminarea mobilierului folosind sistemul de iluminare  LED incorporat ,creeaza o atmosfera selecta, un ambient relaxant,  dand o nota de lux si eleganta. 

    -------------------------------------------------------------------------------------------

    Mobila de dormitor curbata, cu furnir natural de makasar, care are in componenta pat cu baldachin. Finisaj high gloss.





    Mobila club (desk dj si corp suspendat ), cu design modern, unghiular, cu aspect metalic obtinut prin aplicarea foitei de aur.
    Ornamente ,,pana de paun"" cu foita de aur - pentru reflectarea luminii.




    Mobila curbata pentru baie, realizata pe baza de comanda.
    Combinatie a doua culori care reprezinta eleganta clasica si vesnic la moda - albul si negrul- cu formele curbate, aceasta piesa de mobilier cu siguranta atrage atentia.
    Finisaj high gloss.














    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008