Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    S.C.INFOCONTUR ...

    Despre noi


    INFOCONTUR solutia pentru viitor

    S.C. INFOCONTUR S.R.L. este o companie dinamică a cărei activitate vizează organizarea cursurilor autorizate de formare professională, specializare şi perfecţionare din diverse domenii precum şi vânzarea de tehnică de calcul şi prestări servicii în domeniul soft şi reţele de calculatoare.
    La INFOCONTUR clientul este întotdeauna pe primul loc. Construim relaţii de afaceri bazate pe încredere, corectitudine şi deschidere - relaţii în care toate părţile au de câştigat. Clienţii noştri includ firme de prestigiu din toate domeniile de activitate, persoane fizice (adulţi, adolescenţi si copii).
    INFOCONTUR desfăşoară cursuri de zi (OPEN) cu o durată de 3 luni, care presupun deplasarea cursanţilor la sediul companiei şi frecventarea cursurilor pe întreaga lor perioadă. Echipa INFOCONTUR se poate deplasa, de asemenea, la sediul companiilor interesate, inclusiv în alte localităti pentru desfaşurarea cursurilor pentru minimum 10 participanţi. Oferta educaţională de tip OPEN a INFOCONTUR conţine 6 tipuri de cursuri de specializare şi perfecţionare, la care se adaugă module complementare care pot fi ataşate, la cerere, oricărui stagiu de pregătire.   Toate cursurile organizate de INFOCONTUR pot fi adaptate în funcţie de nevoile de instruire ale organizaţiilor şi livrate în sistem LA CERERE, la sediul clientului pentru grupe compuse din minimum 8 cursanţi.
     Lectorii societăţii au o mare experienţă în domeniu, fiind licenţiaţi în materiile pe care le predau, având în completarea studiilor diplome Postuniversitare, Masterat, examinator ECDL, etc. Totodată precizăm că societatea dispune de laboratoare moderne dotate cu aparatură de ultimă generaţie.
    La absolvire se eliberează Certificate de Calificare autorizate la nivel naţional şi European, firma fiind autorizată de către Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului în una din meseriile menţionate mai sus.

    Deasemenea comercializăm o gamă largă de calculatoare, imprimante, fax, multifuncţionale, xerox şi componente ( memorii, harddiscuri placi video, reţea, memorii flash, CDROM, DVDROM, etc.) noi şi second hand. la cele mai mici preţuri şi executăm service autorizat în domeniul calculatoarelor şi reţele.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008