Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    SC MEDA SERVICE...

    Despre noi


    MEDA SERVICE

    Meda Service SRL va ofera solutii complete ***** dvs.sa va desfasurati activitatea intr-un cadru legal.Apeland la serviciile noastre va indrumam spre alegerea de produse optime la cele mai bune preturi si care se potrivesc cu activitatea dvs.

     

    Echipa MEDA SERVICE este formata din speciliasti in asistenta tehnica si programare ,iar principiile care stau la baza acestei echipe sunt respectul,devotamentul,seriozitatea,profesionalismul,promptitudinea si spiritul deschis.

     

    Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza analiza profilului si nevoilor individuale a fiecarui beneficiar,a cerintelor si asteptarilor acestuia.Rezultatul obtinut va fi un raport optim pret-calitate.

     

    Va oferim o gama larga de case de marcat(peste 20 de modele),cantare electronice comerciale,cantare pt.bijuterii,cantare de laborator,cantare cu imprimare etichete,cititoare coduri de bare cu laser sau led-uri,imprimante fiscale,departamentale sau pt.etichete coduri bare,sisteme POS *****sele de schimb valutar,masini numarat bani(bancnote si monezi),etichetatoare pret(simple sau cu linie dubla),sertare pentru bani de diferite dimensiuni,precum si alte produse si accesorii.

     

    Va invitam sa experimentati produsele noastre si va asiguram ca vom impartasi aceeasi convingere:CALITATE INAINTE DE TOATE.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008