Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    NEDRO
    COMERCIANTI
    Membru de 7 ani · Online acum 1 an
    1 abonati
    OFERTE (12444)


    NEDRO

    Despre noi


    *****

    Numele retelei de magazine virtuale internationale NedRo a fost inspirat din prescurtarea numelor celor doua tari Nederland (Olanda) si Romania.
    NedRo si-a extins vanzarile din 2007 in mai multe tari printre care si Romania. Aceasta extindere pe piata online din Romania se datoreaza disciplinei si increderii in cumparatorii romani.
    NedRo este o firma cu capital 100% olandez.
    Avand o magazie centrala europeana in orasul Eindhoven Olanda, firma NedRo, The Netherlands numara in prezent peste 6,000 de produse diferite, care sunt oferite spre vanzare atat cumparatorilor romani, cat si celor din Europa si restul lumii.
    Momentan numara NedRo peste 12 magazine online in toata lumea sub diferite nume de prezentare cum ar fi in: Olanda, Belgia, Suedia, Ungaria, Austria, Germania, America, Luxemburg si Romania, avand insa intentia de a ne extinde activitatile de vanzari online in peste 196 tari in urmatorii 5 ani.
    Produsele de baza comercializate de catre NedRo sunt componente PC, componente laptop, accesorii console si jocuri pe calculator, accesorii TV, audio si video, accesorii si componente GSM.

    NedRo isi inbogateste oferta zilnic introducand produse noi la preturi fara concurenta.
    Obiectivul magazinelor online NedRo are la baza urmatoarele principii:
    • introducerea pe piata romaneasca a ultimelor noutati
    • oferta la cele mai mici preturi online din Romania
    • serviciul profesionist oferit clientilor.

    Suntem bucurosi sa va uram “Bun venit!” la ***** !

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008