Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    OVITRANSI S.R.L...

    Despre noi


    Despre noi

    Ovitransi S.R.L, a fost fondata in 1993 in Sibiu, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

    Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: piese,consumabile, accesorii auto, produse pentru spalatorie auto si adezivi industriali. Firma noastra are un personal de pana la 5 angajati. Beneficiem de recunoastere pe piata din Judetul Sibiu.

    Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

    Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

    Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.Contactati-ne pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

     

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008