Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    VASI S.R.L.

    Despre noi


    VASY RECICLYNG

     reprezinta un grup de firme cu experienta pe piata deseurilor metalice. Societatea in ansamblul ei se ocupa cu preluare de deseuri rezultate din procese industriale, de la colectori stradali, din demolari si faciliteaza vanzarile deseurilor metalice pe plan extern.

    Inca de la inceput ne-am propus sa avem o organizare eficienta si de aceea am devenit un reper pe piata colectarii si reciclarii deseurilor metalice.

    Serviciile oferite de societatile noastre pe piata deseurilor metalice sunt urmatoarele:

    Preluare deseuri rezultate din procese industriale

    Serviciile de preluare de deseuri rezultate din productia industriala; pentru acest tip de servicii Tehno Invest Trade pune la dispozitie containere specializate de depozitare a deseurilor de 30 t ce pot fi incarcate rapid pe camion, o flota de camioane capabila sa transporte cantitati mari de marfa si bineinteles, personal specializat care impreuna cu dumneavoastra poate construi o relatie business de tip win-win de succes.

    Preluare deseuri de la colectori stradali

    Serviciile de preluare deseuri de la colectori stradali se adreseaza centrelor de colectare de deseuri metalice stradale ce colecteaza cantitati mici pentru a le vinde mai departe catre colectori industriali..

    Preluare deseuri din demolari

    Serviciile de preluare deseuri din demolari se adreseaza firmelor de constructii ce vor sa valorifice deseurile metalice rezultate un urma demolarilor.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008