Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    Reghin Online -...

    EVENIMENTE


    ALEGERI LOCALE - 2016

    Portal creat,intretinut si promovat de Asociatia Filantropica Timi&Raluca

    ***** 

                                            

                                                                             




    Portretul robot al viitorului primar al Reghinului

    Întreband cetatenii Reghinului, am reusit sa extragem din mai multe pareri, o serie de conditii pe care le cer alegătorii de la viitorul edil.

    Astfel ,,Glasul Vailor” a schitat pentru cititori
    i ziarului, un portret robot al primarului cu numărul 87 al Reghinului. Primarul care va conduce destinul municipiului în mandatul 2016-2020 va trebui sa fie onest, care în acceptiunea populatiei inseamna sa nu dea spagi rromilor din Apalina în campania electorala, sa nu aiba dosare penale, sa nu fie divortat(a), sa aiba studii la zi, sa fie un model pentru comunitate. Sa nu aiba reactii soviniste la niciuna dintre etniile conlocuitoare, sa nu fie dator statului sau altor persoane, sa isi poata justifica averea pana la ultimul leu si nu în ultimul rand, sa isi foloseasca ,,100% din capacitatea creierului,, în favoarea dezvoltarii municipiului si nu în aducerea de artisti la Reghin pe care nu ii cere populatia, pe mii de euro.

    Lista canditatilor pentru Primaria Reghin 2016:

    Pana in prezent (22.04.2016) si-au anuntat candidatura,prin diferite surse oficiale si mai putin oficiale, 7 reghineni,dar lista este deschisa incepând din 11 aprilie pana pe 26 aprilie.

    Din partea Partidului Social Democrat (PSD) va candida Maria Precup, 61 de ani, economist de profesie, care are la activ un mandat de viceprimar si un mandat de primar si in spate o activitate de 20 de ani ca director economic al RAGCL Reghin.
    Din partea Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) va candida Nagy Andras, 58 de ani, inginer de profesie cu 20 de ani vechime în politica locala, fost consilier local, viceprimar si primar în doua mandate la carma municipiului.
    În 12 martie cu ocazia Balului Primaverii, a fost anuntat oficial canditatul PNL pentru functia de primar al municipiului Reghin la alegerile din 5 iunie. Oferta PNL este Ovidiu Iulius Fagarasan, 47 de ani, presedintele onorific al Initiativei Civice si unul dintre cei mai vehementi protestatari impotriva construirii fabricii de clei din Reghin. Un reghinean care a locuit mai multi ani în Suedia si care a devenit cunoscut dupa ce s-a alaturat unui grup de cetăteni ai municipiului care au incercat sa protejeze Reghinul, protestand in strada impotriva construirii unei fabrici de formaldehida in zona industriala.
    Din partea UNPR-ului candideaza la functia de primar Maria Cocean cea care în 2012 a candidat pe Colegiul 4 la Senat, unde a obtinut 6723 voturi pentru Partidul Poporului Dan Diaconescu.

    Un alt candidat este Adrian Craciun, 37 de ani, fost consilier local PRM actualmente presedintele Organizatiei Reghin a Partidului Miscarea Populara, candideaza pentru a doua oara la functia de primar al municipiului.


    PNTCD dupa mai multe incercari esuate a avocatului Teodor Crisan de a deveni primar, scoate la lupta i
    n campania din vara un nume nou, Alexandru Nicoara, 46 de ani, tata a 5 copii, de profesie constructor cu care organizatia locala spera sa redevina PNTCD-ul forta de altadata.

    Din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania va candida Lorand Varga, 46 de ani, om de afaceri, care în 2012 a candidat la functia de senator pe Colegiul nr. 4 unde a reusit sa obtina 783 voturi. Din acelasi an 2012, Lorand este presedintele filialei locale a PPMT si directorul Asociatiei de Vanatoare din Logig.

    Ca si o curiozitate nemaiintalnita pana acum, in alegerile locale Nicusor Udila, 42 de ani, prim vice presedinte Partida Rromilor Reghin a declarat în mai multe randuri in public ca va fi cel mai aprig aparator ca la alegerile locale din 2016 sa nu existe fraude, santaj, sau amenintari ,,Tiganii nu mai sunt prosti cum cred unii in acest an nu isi vor vinde voturile si daca va fi vreunul, eu personal voi reclama la Biroul Electoral orice forma de santaj sau dare de mita pentru a obtine voturi,,. Acesta a mai precizat ca deja doua partide politice din municipiu au încercat sa duca negocieri cu rromii pe care ii reprezinta in Reghin, pentru a-i sprijini cu voturi în campania electorala insa politicienii au fost refuzati umilitor.


    Campania electorala va începe pe 6 mai, cu 30 de zile inaintea alegerilor si se va incheia pe 4 iunie, ora 7.00. In 5 iunie, votul va incepe la ora 7.00 si se va incheia la ora 21.00.


    Sursa informatiilor: http://*****
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008