Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    SALONUL KIS'S

    Intrebari frecvente


    Intrebari frecvente

    Cum se inchirieaza rochia de mireasa? Odata ales modelul rochiei de mireasa se semneaza un contract de rezervare a rochiei pentru data nuntii tale si se plateste un avans de 50% din pretul inchirierii rochiei de mireasa. Cu doua saptamani inainte de nunta - se vine la o proba, iar miercuri sau joi rochia de mireasa se poate ridica de la salon si se plateste diferenta de 50%.

    Toate rochiile prezentate pe site se gasesc in salon? DA, absolut toate modelele prezentate pe acest site se gasesc in salon si pot fi probate.

    Daca imi place un anumit model de rochie, dar nunta mea este peste cateva luni cum pot sa intru in posesia rochitei? Ne comunici data nuntii tale si lasi un avans de 50%, astfel noi iti rezervam rochita pana la data evenimentului.

    Se pot retusa rochiile de miresa inchiriate? Retusurile sunt incluse in pretul rochiei. Retusul insemnand transformarile care se aduc pentru a aranja rochia dupa dimensiunile tale (inaltime, talie, bust). Doar anumite rochii pot fi ajustate, anume cele la care nu se umbla la croiala rochiei, ceea ce ar duce la deteriorarea acesteia.

    Cand se ridica si cand se preda rochia inchiriata? Rochia se va ridica miercuri sau joi inaintea nuntii si se va preda prima zi lucratoare dupa eveniment.

    Se mai plateste ceva in afara de pretul inchirierii rochiei? In momentul ridicarii rochiei se achita o garantie. Aceasta va fi returnata in momentul predarii rochiei. Este o garantie care sa ne asigure ca rochia va fi adusa inapoi. Aceasta se returneaza neconditionat in momentul aducerii rochiei la salon, daca aceasta are mici probleme. Acest lucru este specificat in contract.

    Cum se procedeaza daca rochia se deterioreaza? Nu va faceti griji ! In cazul in care rochia s-a deteriorat, se plateste pretul reparariii rochiei. Aceasta nu va depasi niciodata garantia platita.

    Cine se ocupa de curatarea rochiei dupa eveniment? Curatarea rochiei de mireasa dupa, dar si inainte de eveniment intra in serviciile oferite de noi. Noi va garantam igiena maxima a rochiilor de mireasa. Acest serviciu intra in pretul de inchiriere a rochiei.





    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008