Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    SKYLIGHT S.R.L.

    Despre noi


    prezentare eco izolatii isocell

    O termoizolaţie din fibre de celuloza care este produsă din hârtie de ziar printr-o procedură optimă de reciclare. Materialul de bază al lui ISOCELL este lemnul, ale cărui caracteristici excelente sunt cunoscute de milenii. ISOCELL se produce in Austria, într-una din cele mai moderne instalaţii ale Europei. Producţia este supusă celor mai severe criterii de calitate prin supravegherea străină şi proprie pentru aprobarea tehnică austriacă, germană şi europeană.

    Hârtia de ziar livrată este descompusă în fibrele sale brute, amestecată cu sare de bor şi ulterior măcinată într-o moară. Boratul apară produsul ISOCELL de insecte şi mucegai, îl asigură împotriva degradării şi îl face rezistent la foc.

    Ghemotocul cu fibrele lungi convinge printr-un coeficient extrem de scăzut de conductivitate şi siguranţă la tasare, chiar şi în cazul unei densităţi crescute de termoizolare.

    ISOCELL nu este toxic, nu conţine nici un fel de substanţe nocive, are moliciunea şi căldura lânii. Nu irita pielea, nu este agresiv şi din acest motiv este evaluat drept un termoizolant simpatic.

    Unitati licenţiate ISOCELL, suflă fibrele de celuloză în cavităţi cu ajutorul unor maşini speciale de suflare. Fibrele de celuloză devin în construcţia lor pâsloase, formând o saltea care se potriveşte exact, fără rosturi.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008