Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    SUPER SLIM TIMI...

    Noutati


    recomandari si precautii super slim



    RECOMANDARI

     » Consumul cat mai mare de apa, fructe si legume ajuta si accelereaza procesul de slabire prin eliminarea mai rapida a toxinelor si arderea mai rapida a grasimilor.

     » Un program stabil de masa, pentru a evita solicitarea stomacului, de asemenea nu trebuie fortat stomacul, sa mancati mai mult decat este necesar, ideal ar fi 3-4 mese pe zi, dar mai reduse cantitativ. Extractul de mar verde, continut de Super Slim reda elasticitatea celulelor stomacale.

     » Pe timpul administrarii a tabletelor Super Slim evitati cat mai mult posibil consumul de cafea si alcool. La anumite persoane, pot aparea in primele 4-5 zile ale dietei, senzatii de agitatie sau nervozitate, simptome asememanatoare celor produse de consumul de cafea. Acestea insa vor disparea pe parcurs, organismul obisnuindu-se cu noul metabolism si ritm de functionare.
    PRECAUTII

     » Este contraindicat copiiilor sub 16 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

     » Intrerupeti neaparat tratamentul in cazul unori afectiuni sau boli aparute in timpul acestuia, mai ales acelea ce necesita medicamentatie. Capsula de slabit Super Slim poate incetini viteza si cantitatea absorbita in sange, a unor medicamente. In asemenea cazuri, informati neaparat doctorul in legatura cu Super Slim si prezentati prospectul.

     » Pentru femei - in timpul ciclului menstrual pot aparea senzatii de disconfort la nivelul pelvisului, sangerari mai abundente decat de obicei sau dureri mai intense. Cauza este efectul Super Slim asupra circulatiei sangvine care in timpul tratamentului este putin modificata in scopul arderii grasimilor si eliminarii toxinelor. In cazul aparitiei simptomelor ciclului menstrual, este recomandata intreruperea tratamentului, si apoi reluarea lui dupa 1 sau 2 zile dupa incetarea ciclului menstrual. Efectul Super Slim va fi pastrat in aceasta perioada.

     » Pentru femei : Super Slim nu are reactii adverse la pastilele anticonceptionale. Trebuie insa evitata luarea simultan a celor doua pastille!!!


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008