Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    VIGAF AUTO S.R.L.
    COMERCIANTI
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    VIGAF AUTO S.R....

    Despre noi


    VIGAF AUTO

     

    Societate al caror reprezentanti au un istoric pe piata auto inca din 1990, suntem motivati de dorinta de oferi clientilor nostri, cele mai bune si economice produse/servicii.

    Pana in 2009, am activat pe piata auto din Slobozia, jud. ialomita, intentionand intre timp sa ne diversificam atat domeniul de activitate cat si aria de clienti carora ne adresam. Intentia de altfel, s-a concretizat  in aprilie 2010, cand s-a deschis punctul de lucru pentru Brasov, pe str. Alexandru Ioan Cuza. nr. 24.

    Structura de clienti carora ne adresam in Brasov, este un concept nou si o provocare in acelasi timp, pe care suntem siguri ca o vom trece cu brio.

    Va oferim servicii de vulcanizare, echilibrare, schimb ulei/filtre si vanzare de anvelope second-hand si noi la  preturi diversificate in functie de bugetul fiecarui client.

    Doriti sa economisiti din resursele D-voastra????Va asteptam pe str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 24, Brasov(vizavi de fabrica Kraft)

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008