Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    WEBGRAFIX S.R.L.
    SERVICII
    Membru de 15 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    WEBGRAFIX S.R.L...

    Despre noi


    Ce va oferim!

    Solutiile noastre va ofera tot ce aveti nevoie pentru o prezenta online profesionala. 
    Vom inregistra domeniul, vom
    realiza site-ul propriu-zis si-l vom publica pe internet gata optimizat pentru motoarele de cautare. Colaborarea cu noi poate continua si ulterior prin servicii suplimentare adaptate necesitatilor companiei D-voastra.
    Webgrafix ofera o gama larga de servicii incepând cu proiectarea si implementarea unui site, redesenarea unui site existent, dezvoltarea de aplicatii e-commerce si sisteme de administrare a continutului, intretinere site, solutii de marketing si publicitate online.

    1. WebDesign. layout-ul unui site este ceea ce face prima impresie despre compania D-voastra, obiectivele acestuia fiind caracteristice fiecarei companii în parte. Daca pentru unii Internetul este o piata noua, pentru altii este doar un alt mijloc de comunicare – prezentare si suport pentru strategiile de marketing.
    2. Dezvoltare web. putem concepe aplicatii avansate ce pot gestiona o cantitate mare de date cu ajutorul sistemelor de administrare a continutului conduse de baze de date. Astfel, puteti intretine site-ul companiei fara cunostinte de programare si sa îi actualizati continutul oriunde si oricând.
    3. E-commerce. comertul online a cunoscut o expansiune avansata în ultimii ani, acum fiind cel mai potrivit moment pentru conceperea unui magazin virtual, putând deveni un avantaj fundamental in fata concurentei, prin venituri mai mari, cote suplimentare de piata, accesul la informatii despre clienti si costuri reduse de intretinere .
    4.Logo design. logo-ul (sigla) companiei D-voastra poate deveni un instrument de marketing veritabil printr-o realizare grafica deosebita. Este esential pentru o companie ca sigla sa fie cat mai sugestiva, profesionala si atractiva,deoarece va aparea in toate documentele în antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, în diverse pliante despre companie.
    5.Optimizare si înregistrare in motoare de cautare. serviciul de înregistrare in motoarele de cautare consta în adaugarea site-ului la cele mai importante motoare de cautare internationale (Google, Yahoo, AllTheWeb, Voila, Goo, Entireweb, ExactSeek, WhatUseek, Splat, Search UK, Pocket Flie, *****, Dmoz, ExactSeek, *****, GoGuides, Quango!, Joe Ant, Northern light, Peekaboo etc.) si românesti (Kappa, Bumerang, Home, Acasa, Rol, Startpage, La start, Linkuri, Top links etc).
    - definirea cuvintelor cheie
    - înregistrarea si indexarea site-ului in 30 de motoare de cautare românesti si 10 motoare de cautare straine
    - monitorizarea locului ocupat in motoarele de cautare în urma cautarii dupa anumite cuvinte cheie.


    Pentru mai multe informatii: http://*****
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008