Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Anunturi Reghin...

    Acţiuni / Afaceri


    TRM -Bursa Online de Turism

    turism

    TRAVEL RESERVATION MANAGEMENT(TRM)

    AFACEREA TA

    Salut, Ciao, Wilkomenn, Heloo,….bine ai venit in Travel Reservation Management (TRM)!
    Propunerea noastră nu este o  franciză, ci este  mult mai mult!
    Este o dare in folosinta  a unor servicii și instrumente software foarte eficiente !

    Cautam oameni pasionați de turism  care  doresc sa lucreze pe Internet,  part-time sau ca un al doilea loc de muncă, în Lumea Minunata a Calatoriilor și Vacantelor!
    Aflati cum puteti sa lucrati, de acasa, în domeniul turismului si cum puteti beneficia de bani si in acelasi timp de autonomie și libertate …

    Nu conteaza cati bani aveti, unde locuiti sau lucrati… Important este sa fiti unde vreti, cu cine vreti, cand vreti, sa va bucurati sa si castigati bani. Daca aveti un calculator, o legatura la internet si un telefon  este suficient…restul vi-l asiguram noi…inclusiv castigurile. Ee…i …?.          Suna bine…?

    CU TOTII NE BUCURAM DE VACANTE

    …Oriunde ai fi, …Cu oricine ai fi,…Oricum ai fi, …Te poti bucura,… si castiga bani!

    …la birou …la internet cafe …in metro

    afacerea ta TRMafacerea ta TRM

    …pe strada
     …in gradina … pe plaje

    afacerea ta TRM afacerea ta TRM

    … in scaun …in dormitor … in familie

    afacerea ta TRM afacerea ta TRM

    V-ar place ca pasiunea și vă cunoștințele dvs. să transforme într-o activitate liber-profesionista și independenta în domeniul călătoriilor și turismului? Să  lucrezi in nume propriu, fără orar și fără să dai socoteală vreo-unui șef?
    Ei bine, cu Travel Reservation Management(TRM) vă puteți transforma visele în realitate și sa lucrati de acasa, din birou sau internet cafe, … din călătorie, din vacanta, din baruri…  full time sau chiar part-time!Toate acestea le poti face, chiar dacă ai și un alt loc de muncă si mai ales… cu un minim de investiții !
    Activitatea Dvs.  va avea loc în principal pe internet, folosind un software special și instrumente online pentru rezervări electronice. Cu consilierea dvs. și tehnologia noastra veți ajuta clienții “nostrii” comuni să plece in vacanțe și călătorii speciale in toata lumea, putand gestiona afacerea dvs.: de la distanță, atunci când doriți și de oriunde v-ati afla (de acasa, din calatorie, din străinătate, etc.) și sa obțineti venituri de30-60% din comision pe fiecare din rezervarile efectuate.

    Da… deoarece  cu Travel Reservation Management(TRM), iți trebuie doar o simplă conexiune la internet și un telefon (chiar mobil) pentru a gestiona toate afacerile dvs., oriunde ati fi, chiar în timp ce vă aflați la birou, în calatorie sau acasa!

    Sistemul nostru este asfel construit incat sa-ti usureze la maximul munca, sa-ti aduca venituri substantiale… prietenii adevarate si cunoasterea acestei minunate Planete in care traim.
    Mai presus de toate, vă puteți transforma experiența și calitatile dumneavoastră într-un Proiect Unic în România  în domeniul turismului. Puteti să porniți o interesanta afacere in oricare din cele trei domenii(sau in toate):

    Sistem de Distributie

    Agent de Turism Mobil /Consilieri/Promoteri prin intermediul Internetului, este o afacere care aduce acum de milioane de euro in Romania. Cu Travel Reservation Management(TRM) afacera dvs. in turism devine  mult mai mare. 

    Manageri de Structuri Turistice promovând servicii  exclusive de inregistrare pe portalul nostru de hoteluri, rezidențe, pensiuni, etc. Dacă o structura  turistica(de ex. un hotel) decide să adere  acestui serviciu promoțional, tu vei castiga o taxă fixă (începând de la 10 de euro) și in plus 10 % din comision pentru fiecare rezervare făcută pe această structură. Toate structurile romanesti  si straine pot de  fapt, să se promoveze în cadrul retelei Travel Reservation Management(TRM)

    Creatori de produse. Noi dam mare valoare experienței si creativitatii dvs.

    Cu Travel Reservation Management(TRM) puteți utiliza pasiunea și experiența dvs. pentru a crea primul și singurul portal integrat din sectorul turismului din Romania in care sa ai produsele tale. …Si asta indiferent de calificarea ta. Este suficient pasiune arzatoare si …vino sa discutam… o sa ai acces la informatii reale…care te vor pune intr-o pozitie noua… de intreprinzator.
    De exemplu, dacă cunoasteti bine o  țară, ati calatorit mult, ati descoperit niste pachete care sunteti convis ca le-ar face mare placere si altor calatori aveți posibilitatea de a crea propriile dvs. Produse pe care sa le introducem la vanzare.  Sau, dacă aveți anumite abilități de orice tip (de exemplu, sunteti interesati de  sporturi extreme, fotografie, muzica, cultura, etc.)

    Si, tine-ti minte ! Nu va exista nici o limită pentru a vă pune in practică imaginația și orice idee poate fi transformată într-un proiect concret, inovator și remunerativ. Câștigurile le veti avea nu numai din mediul turismului …

    Vrei sa fii Distribuitor Travel Reservation Management (TRM)

    Deschiderea unei  Agentii de Turism este dificila și costisitoare. Pentru a deschide o activitate în domeniul turismului a fost dintotdeauna un mare angajament. Pentru a  începe  e nevoie de mult timp, experiența și, de asemenea, o multime de bani.

    Investitia medie de deschidere a unei agentii de turism, în franciză, este intre 10-30.000 de euro. Plus, o dată ce ati initiat această activitate, costul mediu de intretinere al agentiei de turism medii  variază de la 800 la 3.000 de euro pe lună (pentru salarii, plata chiriei, costuri intretinere, contabilitate, închiriere de software și servicii internet, etc. ). dar … cu Travel Reservation Management(TRM) lucrurile se simplifica considerabil.  Nu mai veți avea nevoie sa deschideți  o agentie de turism pentru a vă dezvolta afacerea daca vă adresati  direct la noi.  Cu Travel Reservation Management(TRM) nu veți avea asemenea costuri, complexitatea de a administra  un sediu fizic (deschis in fiecare zi cu ore fixe) și nu veți mai avea cheltuieli fiscale, administrative și birocratice legate de aceasta activitate, ci numai cele referitoare la activitatea dvs. de Promoter/Distribuitor/Consilier. Deci aveti  doar costurile variabile în funcție de cât de mult vreți să vă promovați afacerea aveți să ne faceti  12 facturi pe an pentru comisionul de încasat și atât (in speranța că Internet și telefon aveți deja).
    Cu o investiție minima veți avea cele mai avansate servicii si instrumente tehnologice pentru castigul si libertatea dvs, si in plus:

    Maxima autonomie și libertate: aveți posibilitatea să lucrați, în cazul în care doriți (de la domiciliu, în timp ce calatoriti in strainatate, etc.) fără nici o constrângere, fără un șef căruia săi dații socoteală (vei fi propriul tău șef).
    Nici o obligatie orara: puteti munci, atunci când doriți și în momentul ales de dvs., chiar si part-time!
    Site de turism super-profesionist personalizat cu datele dvs., cu mai mult de 15.000.000 de pachete de vacanta -150 operatori, 500 companii aeriene, hoteluri, vile si apartamente exclusive gata de a colecta rezervarile în timp real din toata lumea.
    Portaluri integrate cu adevărat unice in Romania pentru destinațiile exclusive și de “nișă”
    Creați produse în domeniul dumneavoastră de competență  si castigati bani.
    - Promovati structuri turistice în întreaga lume (hoteluri, residente,  pensiuni, inchiriere camere, etc.) prin  Networkul Travel Reservation Management(TRM).
    Utilizare a mărcii de turism Travel Reservation Management(TRM) pentru a vă promova afacerea “on-line.                                                                                                                                                                                            – Folositi structura organizatorică, tehnologia informationala, a know-how-ului nostru unic in Europa
    Software și instrumente tehnologice profesionale pentru rezervare electronica, tele-marketing si e-mail marketing pentru a gestiona prin intermediul internetului și a telefonului toate afacerile dvs. oriunde v-ati afla.
    Planurile de stimulente pentru cei care doresc să dezvolte un lidership in interiorul Travel Reservation Management,
    30-60% din comisionul tuturor pachetelor de călătorie vândute prin intermediul  consilierii dvs..
    Curs de formare completa pentru a vă îmbunătăți experiența în industria turismului.
    Formare și asistență continuă pentru a va permite  să operati  în mod eficient și cu o autonomie  utilizând o conexiune la Internet. În mod specific se vor face  cursuri de formare  prin Web marketing  și de perfectionare in vanzare  în care vom discuta despre “trucuri de comerț” de a promova mai bine site-ul dvs. și de a administra în condiții de siguranță vânzarea prin telefon (cu lecții de practici, ghiduri electronice, e-book, dispensele operaționale etc.)
    Sfaturi și suport individual (Coaching) si de  grup facute de profesioniști din interiorul și în afara companiei pentru a îmbunătăți din ce în ce mai mult cunoasterea și experiența dvs.  comercială, de afaceri și turism.
    - Evenimente,  Bursa de Turism Online, Convenția Națională TRM, seminarii, întâlniri; organizate în Romania pentru a schimba informații, si experiențe, a avea stiri din sectorul turismului, pentru a avea posibilitatea de a discuta direct cu mari operatori turistici din țară și din străinatate astfel încât să ținem  întotdeauna pasul cu cele mai importante evoluții  în acest sector.
    Metode revolutionare de marketing pentru a spori  câștigurile dvs. în câteva zile, cu efort minim.
    Sprijin administrativ și comercial pentru a vă administra activitatile de oriunde.
    Fara costuri fixe de gestionare a activității: nu aveti nici chiria lunară, nici costuri fixe sau cheltuieli de gestionare a activității legate de calatorii, ci numai cele legate strict de activitatea dvs. de Promotor al al afacerii (Legătură la internet, calculator, telefon … daca nu aveti deja?).
    - Investiție minima pentru inceperea activitatii(200-300 €) nu veți mai avea costurile fixe, nu veți avea nevoie sa deschideți nici agenție de turism, deoarece poți acum accesa  direct portalul Travel Reservation Management(TRM)(*****) si  (*****) pentru a oferi servicii rapide, eficiente și profesioniste clienților dvs.

    Cu Travel Reservation Management(TRM) puteti-în sfârșit-să  transformați  visul de în realitate: om independent, autonom și fără costuri excesive. Veți fi patronul timpului si calitatilor si dorintelor dvs., conduceti personal și aveti libertatea de a va gestiona afacerea:  când vreți(fara orar), cum vreți(asa cum credeti), cât vreți (chiar si cu part time), unde vreți (acasă, în timp ce sunteți în deplasare sau în străinătate).

    Ce solutii pot fi în propunerea noastră?
    Desigur, depinde de exigenta și de nevoile dumneavoastră, de exemplu:
    - dvs primiti dreptul de folosinta a unor programe software și servicii funcționale pentru îndeplinirea activitătii de promovare si de formare,
    nu aveți raspunderi de gestionare, pentru ca acestea intra in responsabilitatea Travel Reservation Management (TRM)! Raspunderile de gestionare practice de a se asigura: că plata a fost realizata de clienti, că contractul de de calatorie este în posesia clienților, că furnizorul este plătit pentru a se asigura vacanta achiziționată de către client, tinerea contabilitatii, raportul cu organele de control. Toate aceste responsabilitati delicate, și dificile sunt în întregime in sarcina societății noastre și nu a dumneavoastra! Le considerati un avantaj…? Pentru noi, acest lucru înseamnă protejarea clienților, a furnizorilor și Promotorului care sunteti  dvs.! …..Munca dvs., usoara, placuta, frumoasa si bine renumerata ramane aceea de a convige si pe altii sa cumpere si sa devina promotori!

    EI CE ZICI…? ASTA DA AFACERE !!!

    Ce aveti nevoie ?
    Cerința de bază este să aveți: entuziasm, pasiunea de a  călători, dorința de a actiona si perseverenta de a merge pana la capat. Calea v-o aratam noi. Evident constituie  avantaj dacă aveți deja experiență în turism, marketing, internet , să utilizați computerul , deoarece nivelul de cunoștințe și tehnici sunt esențiale într-o industrie competitivă ca a nostra, dar totul puteți obtine  cu instruirea noastra si prin experiența practică, lucrînd alaturi de noi și desfășurând o  activitate într-un domeniu la alegerea ta si care iti face multa placere!

    Important: faptul că aveți posibilitatea să să dezvoltați  această activitate “de la dvs. de acasă, cu programul și termenii preferati, nu înseamnă că puteți câștiga fără să faceți nimic. Amintiți-vă că rezultatele din acestă activitate depind de dvs., de cât de mult efort și bunăvoință și pasiune veți pune  in fiecare zi pentru a face, așa cum se întâmplă in orice muncă onestă. Mai mult decât atât, nu este necesar, dar trebuie să fiti conștienți de faptul că această “activitate” se desfasoara pe baza legilor unei afaceri, cu  riscul de a pierde capitalul invesit, daca nu se persevereaza, și ca pentru toate celelalte activități de business, succesul depinde, mai presus de toate de tine.

    Desigur,  cu Travel Reservation Management(TRM), spre deosebire de orice alt loc de muncă, puteți să faceti afaceri excelente de unde vreti, cand si cum vreti (chiar si part-time), fără a da socoteala cuiva (nu veți avea un sef, obligații,  de orar). Dar nu uitați că este o afacere în care realizările și succesele vor fi întotdeauna proporționale cu: pasiunea,  dorinta de a face, entuziasmul si perseverenta pe care leveți pune in “a face”.

    Având în vedere toate aceste trebuie să știți că această activitate se potrivește foarte bine, pentru:
    Agenți și angajați ai agențiilor de turism dispusi să dezvolte propria activitate, fără sa riște nimic și fără să fie împovărați de cheltuielile privind deschiderea și întreținerea unei agentii de turism tradiționale.
    Oamenii care nu au experienta de agentie dar au pasiune pentru a călători, care știu cum sa  comunice și transmită entuziasm în viata de zi cu zi.
    Salariati, liber profesionisti si antreprenori care doresc să își extindă activitățile, sau să exploateze cunoștințele și experiența profesională de a crea o afacere in cel mai frumos sector al vietii economice.

    Cum lucrăm?

    Probabil, va întrebati cum reusim sa organizăm prezenta atator produse pe web și să furnizăm consultanță și expertiză la maxim? Raspunsul este foarte simplu:

    avem un sistem special Travel Reservation Management(TRM) care face legatura directa cu sistemele celor mai importanti Touroperatori din Romania si din Europa                                                                                                                                        – va punem la dispozitie cele mai bune Pachete de Vacanțe, cei mai importanți si atent selectati touroperatori de turism.                                                                                                                                                                                                                               – toate produsele noastre sunt tratate cu pasiunede către o persoană în carne și oase, care cunoaste bine destinatia cu obiceiurile ei, caracteristicile unei  anumite structuri, etc…                                                                                               – cunostintele fiecărui  actor sunt puse la dispoziția retelei de distributie TRMPrintre noi este un joc adevărat de  echipă, schimbul de informații, consultanță reciprocă, organizarea constantă de seminarii informative, intalniri, convenții, pe diverse destinatii ale TMR.

    De ce “, o să ne alegeți pe noi … ?!!! Descopera….  apoi  Alege-ne …
    În aceasta lume enormă și minunată a internetului, din care faci parte și tu, de ce să ne  preferi  pe noi și nu pe alții? Acum, că înțelegeți că bucuria noastră este de a oferi cu entuziasm vacanța pe care o vreti cu toată viteza, mobilitatea și comoditatea permisă astăzi de tehnologie și internet!
    Îmi imaginez privirea dvs. asezata, acum,  pe aceste cuvinte, in dorinta de a înțelege mai multe despre noi, despre ceea ce  facem, despre cea ce suntem. Vedeti ?… nu suntem diferiti de dvs., avemaceeasi pasiune, aceia de a călători, dar în plus noi am facut din asta o profesie, am trăit pe pielea noastră unele dintre calatoriile pe care le propunem și ne-am împărtășit experiențele de viață și profesionalism cu multe persoane, pentru a vă oferi acest lucru … Apoi noi va oferim

    Consultanta si Experienta
    La noi nu găsești  doar pachete de călătorie, dar și consultanță  la 360 °, puteți pune întrebări, cere informații, propune dorințele și personalizați-vă călătoria în măsura în măsura așteptărilor tale!
    Vacanțele  care vi le punem la dispoziție sunt selectate, editate și organizate cu dragoste si pasiune!

    Confort și Libertate
    Nu mai așteptati  la  cozi pentru a fi serviti, aveți posibilitatea de a alege cele mai bune vacanțe confortabil de acasă sau de la orice PC conectat la o rețea, chiar dacă calatoriți cu trenul, de la birou, de acasa de la un prieten sau un punct internet. Dacă vă abonați la newsletter, veti  fi informati în fiecare săptămână, ușor și direct pe e-mailul dvs., cu cele mai bune oferte ale momentului…

    Acces și Rapiditate
    Modul de  a solicita informații despre călătorie dvs. preferata (zbor, hotel, pachet de servicii turistice, tur, etc…) e foarte simplu. Toate serviciile noastre sunt la dispoziția dvs. pentru a face căutarea calatoriei mai ușoară și mai rapidă! Apoi trebuie doar să completați un scurt modul de rezervare  și cererea dvs. ajunge la noi imediat. Dacă însă, nu vă place completarea unui formular, suntem încântați să primim apelul dvs. telefonic, sau să ne contactați prin intermediul emailului!
    Si acum … Nu-ți mai lipsește altceva decât să ne cunoști!  Vezi meniul din stanga si afla rutele cele mai iubite … Arunca o privire asupra destinațiilor care te pasionează … Gândiți-vă … puteți fi  și dvs. cu noi acum…..     Afla cum …

    Va întrebati poate, ce facem noi?
    Suntem consultanții  dvs. de turism, și vă asistăm  în alegerea Vacanței Visurilor Voastre si ca aceasta sa fie construită  pe masura dorintelor ce le aveti! Dorințele voastre sunt pasiunea noastră, suntem producătorii visurilor voastre!  Vacanta nu este numai un vis.  Este o nevoie profunda de evadare, libertate, punere in forma si distractie. 
    Consultanța  și experiența noastră Unita cu ideile dvs…. sunt ingredientele juste pentru a face din vacanta dvs, si a cunostintelor dvs. ceva unic, o experienta cu adevărat de neuitat!
    Cu noi puteți avea parte la cea mai frumoasa vacanta si cele mai bune produse de turism, rapid si cu tot confortul pe care le poate oferi internetul!
    Aceasta înseamnă că pur și simplu prin conectarea la internet, de la birou, tren sau de oriunde sunte-ți, indiferent de ora din zi sau noapte, puteți să ne contactați pentru a va asigura o calatorie cu familia, un weekend de relaxare sau distractie, o vacanta de punere in forma, sau de educatie … Am pus in sistemul de consiliere și ideile dvs. și vă dorim succes in a descoperi cel mai minunat mix de servicii pentru  a va descoperi  calatoria  la care ati visat! … si sa castigati si bani din asta.

    Și ganditi-va … fără sa va deplasati, fără să asteptati  la cozi, vă sunt oferite pe internet toate informatiile si produsele, la orice ora doriți!

    Frumos si   adevărat!
    Avem multe să va informăm  cand veti ajunge să ne cunoașteți. Suntem  în toată Europa și vă putem da sfaturi pentru calatoriile reusite

    Descoperiți cum muncim ..

    Ați descoperit cine suntem, ați văzut cum lucram, ați văzut cât de mult ne uneste pasiunea?
    Vă place și dvs. acest mod de a fii si de a lucra? Doriți să aflați mai multe? Vreti sa stiti formula inovatoare de a lucra prin internet in domeniul fascinat al călătoriei?
    Adevăratul succes al Travel Reservation Management(TRM) este dat de entusiasmul care ne uneste pe toți în munca noastră și ne da posibilitatea de  a o face de acasă sau de oriunde  … full-time sau part-time, cu extremă  flexibilitate și se potrivește nevoilor noastre ca o rochie frumoasa pe o femeie perfecta!  Vindem vacanțele care ne plac cel mai mult mai mult și putem face asta prin intermediul tehnologiei și a internetului!

    Viitorul agentiilor de voiaj e acesta !

    Travel Reservation Management (TRM) este deja  pregatita…

    Voooi…?
    Descoperiti toate caracteristicile aceastei  activități în acest Fantastic World of Travel !

    Fa afacerea ta … Cum te inregistrezi? click aici Cum devii partener ? click aici 

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008