Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    3D COM SERV S.R...

    Servicii de DEZINFECTIE


    . DEZINFECTIE


    Dezinfectie este tratamentul impotriva virusilor si a bacteriilor.

               Prin procesul de Dezinfectie se urmareste prevenirea si distrugerea germenilor patogeni din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea factorului de infestare.Dezinfectia este operatiunea de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale prin eliminarea agentilor patogeni de pe suprafetele tratate. Metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Tratamentele de dezinfectie se recomanda a fi facute periodic si cu responsabilitate.

              Dispunem de echipamente, tehnica si substante avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si menite sa realizeze operatiunile de dezinfectie cat mai eficient.

              Tratamentele de dezinfectie executate de catre firma noastra nu dauneaza in nici un fel oamenilor din spatiile de tratat si nici nu influenteaza negativ activitatea desfasurata.

    Tipurile de tratamente pe care le putem practica sunt urmatoarele:

    Dezinfectia profilactica:

    procedeul care are ca scop prevenirea aparitiei si dezvoltarii unei flore microbiene cu un potential important in producerea de boli infectioase.

    Dezinfectia de atac:

    se realizeaza pentru a distruge atat germenii patogeni cat si combaterea unui posibil focar infectios

    Dezinfectia apei din piscine cu clor

    Tratarea apei din piscine private si piscine publice cu clor reprezinta o metoda traditionala de dezinfectie a apei din piscina. Pe langa faptul ca distruge bacteriile, clorul indeparteaza impuritatile organice prin metode de oxidare (sau asa-zisele arderi). Prin descoperirea clorului stabil, intrebuintarea a devenit mult mai usoara si clorul liber poate fi utilizat mult mai eficient.Unul dintre avantajele clorului stabil este acela ca el contine un grad mai ridicat de clor activ (liber). Mai mult, se dizolva fara reziduuri si nu influenteaza valoarea pH-ului. In plus, stabilizatorul asigura ca si la temperaturi mari sau la explozii solare puternice, continutul clorului liber sa se pastreze.

    Dezinfectia apei din piscine cu oxigen activ

    Dezinfectia apei din piscina cu oxigen activ este alternativa la tratarea apei din piscina cu clor. Oxigenul activ produce natural apa cristalina din piscine si este vizibil mai delicat cu pielea, ochii si parul dumneavoastra.Toate sistemele Bayrol cu oxigen activ sunt bazate pe combinarea a doi componenti eficace care se completeaza perfect unul pe celalalt.Aceasta combinatie are ca rezultat un efect sinergic unic. Prin folosirea acestor doi componenti, eficacitatea dezinfectiei apei din piscina creste, deoarece se intareste efectul componentilor individuali, iar efectul lor global este la fel de eficient ca si dezinfectia cu clor.Este necesar ca intotdeauna cei doi componenti sa fie utilizati impreuna:- componentul 1 - pentru dezinfectie- componentul 2 - pentru prevenirea cresterii algelor, pentru activarea componentului 1 si pentru limpezirea apei din piscina.

     

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008