Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    3D COM SERV S.R...

    Servicii de DEZINSECTIE


    DEZINSECTIE

     

    Substantele utilizate in activitate de dezinsectie se gasesc pe Lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar-umana si au ca spectru de actiune: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paduchi, paienjeni. molii, daunatori depozite, larve.Putem sa realizam operatiuni de dezinsectie atat in spatii interioare - cladiri publice (hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc).- cat si in cele exterioare.Utilizam pentru efectuarea tratamentelor de dezinsectie substante cu grad de toxicitate III si IV, avizate de Ministerul Sanatatii si insotite de certificate de calitate. Substantele pot fi aplicate in stare pulveizata, sub forma de aerosoli sau sub forma de geluri.

    Dezinsectie prin pulverizare cu pompa mecanica:

         Tratamentul de dezinsectie cu ajutorul pompelor mecanice se realizeaza prin dilutia in apa a substatei active in concentratii de 3-5% (in functie de producator si grad de infestare). Din pompa se pulverizeaza suprafata tratabila, la baza peretilor si pe cantul usilor si a ferestrelor. Se insista pe zonele cu guri de canalizare.

    Dezinsectie prin pulverizare cu atomizorul:

         Se foloseste in special in spatii mari: hale de productie, de stocare, spatii deschise sau inchise. Ca si in cazul pulverizarii cu pompa mecanica procedeul este acelasi. Se dilueaza in apa substanta activa in concentratie de 3-5% (in functie de producator si grad de infestare). Din atomizor se pulverizeaza suprafata tratabila. Pulverizarea se face la nimim 3 metrii. Particolele pot ajunge si la 10 - 11 metrii. Se insista pe zonele cu grad ridicat.

    Dezinsectie cu capcane si geluri:

         Acest tip de tratament se aplica in special acolo unde substanta activa nu poate sa intre in contact cu produsele sau obiectele din zona tratata. Capcanele se monteaza in zonele de unde se considera ca ar fi sursa de infestare dar si pe toata zona tratata. Gelul cu efect indelunat de pana la 6 luni se aplica pe preferinta in crapaturi si mai ales in zonele de acces ale insectelor.

    Metode de dezinsectie:

    -Ecologica-consta in amplasarea unor capcane cu suport adeziv, pe care insectele raman imobilizate. 

    -Chimica-consta in folosirea substantelor insecticide de ingestie si contact pentru combaterea larvelor si a insectelor adulte. Substantele se aplica sub forma de pulberi, pulberi muiabile, solutii, emulsii, aerosoli calzi, aerosoli reci, fumigatii.

    La calculul suprafetelor pentru operatiunile de desinsectie si dezinfectie se va aplica un coeficient de 2,5 dat de Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare , prin Ordinul nr. 76/1981, in care se regasesc tavanele, peretii despartitori, usile , caloriferele si altele, indiferent daca inaltimea este mai mare de 2,5m (sau mai mica), intrucat nu se trateaza numai colturile si pardoseala.In cazul aplicarii de ceata calda sau rece se va calcula volumul spatiului ce urmeaza a fi tratat.Operatiunile in prima faza se repeta la max.18-21 zile din considerente pur biologice.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008