Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    DISTRIBUITORI
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    1 abonati
    OFERTE (376)


    IRIS CLASS GRUP...

    Galerie foto


    GAMA ANTIRID ANTIIMBATRANIRE ANTI AGING ADVANCED DR TEMT

    Imbatranirea pielii si aparitia ridurilor este rezultatul unei combinatii intre factorii genetici si factorii de mediu accelerata de inaintarea in varsta si de daunele produse de perturbarea metabolismului celular al radicalilor liberi din organism. Expunerea la radiatiile ultraviolete, poluarea aerului, fumatul, temperaturile extreme, stresul, nutritia si stilul de viata sunt doar cativa factori responsabili de aparitia ridurilor si imbatranirea pielii.

    Pentru a preveni si intarzia imbatranirea prematura a pielii si aparitia ridurilor specialistii Laboratoarelor DR TEMT recomanda un stil de viata sanatos, eliminarea cauzelor dar si utilizarea regulata si corecta a procedurilor de ingrijire a pielii si a unor produse cosmetice profesionale de calitate. Realizarea zilnica a procedurilor de curatare, tonifiere, hidratare si protectie a pielii, efectuarea unui tratament cosmetic profesional o data pe luna, utilizarea corecta dupa varsta de 20 de ani a unor produse cosmetice profesionale corespunzatoare problemelor tenului, va preveni imbatranirea prematura si va va ajuta sa aveti o piele sanatoasa, tanara si radianta.

    GAMA ANTIRID ANTIIMBATRANIRE, ANTI AGING ADVANCED PRODUSA DE LABORATOARELE DR TEMT este SOLUTIA PROFESIONALA COMPLETA SI COMPLEXA care de adreseaza nu numai tenului matur ci si tenului uscat, sensibil si a celui afectat de soare.

    Substantele active ale GAMEI ANTIRID ANTIIMBATRANIRE ANTI AGING ADVANCED DR TEMT imbunatatesc in mod evident elasticitatea pielii, fiind deosebit de eficiente impotriva ridurilor si a liniilor de expresie. Aceste ingrediente stimuleaza sinteza naturala de colagen, astfel impactul radicalilor liberi fiind clar redus.

    DUPA TRATAMENTUL CU GAMA ANTIRID ANTIIMBATRANIRE ANTI AGING ADVANCED DR TEMT RIDURILE SE DIMINUEAZA SEMNIFICATIV, TENUL DEVINE TANAR SI REVITALIZAT.

    IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT IN ROMANIA DR TEMT.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008