Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    DISTRIBUITORI
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    1 abonati
    OFERTE (376)


    IRIS CLASS GRUP...

    Galerie foto


    GAMA COLAGEN PENTRU TEN MATUR DR TEMT

    GAMA COLAGEN PENTRU TEN MATUR DR TEMT este special creata pentru pentru tenul normal, uscat, matur, lipsit de expresivitate datorita expunerii la soare, iritatiilor si stresului dar si preventiv pentru a preveni degradarea tenului mai tanar.

    Intre 20 si 30 de ani in organismul uman incepe procesul natural de imbatranire, determinat de numeroase cauze (predispozitie genetica, stare de sanatate, mod de alimentatie, tutun, alcool, poluare, expunere la soare s.a.). Colagenul din piele este responsabil si de elasticitatea, rezistenta, hidratarea si protejarea pielii.

    Dupa varsta de 30 de ani productia proprie de colagen natural in piele incepe sa scada, ceea ce conduce la formarea ridurilor. De aceea, pentru a ne proteja pielea de imbatranirea prematura, este absolut necesar sa compensam acest deficit de colagen prin utilizarea de produse cosmetice profesionale de calitate care au in componenta lor colagenul.

    GAMA COLAGEN PENTRU TEN MATUR DR TEMT vine sa corecteze aceasta lipsa necesara functionarii normale, pielea recapatandu-si astfel nivelul optim de hidratare.

    GAMA COLAGEN PENTRU TEN MATUR DR TEMT cuprinde toate produsele necesare efectuarii unui tratament profesional complet si complex la cele mai bune costuri pentru salonul dumneavoastra.

    IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT IN ROMANIA DR TEMT.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008