Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    Asociatia Filan...

    Cuptoare Pizza


    Despre cuptoarele cu foc cu lemne

     


    Din cele mai vechi timpuri,cuptorele cu lemne au fost utilizate pentru a coace pâinea si alte produse alimentare. Originea sa este pierduta în timp, dar ne duce înapoi la originea pâinii.
    In trecut,singura modalitate de a coace a fost printr-un cuptor cu lemne. In prezent,aceste cuptoare nu mai servesc doar la coacerea painii.O pizza coapta pe vatra unui cuptor cu lemne nu va putea fi comparata nici pe departe cu cea coapta in alte tipuri de cuptoare.La fel,si o deliciasa friptura de carne.Cuptorul cu lemne ofera produselor preparate,o aroma savuroasa,care nu poate fi raelizata cu alte tipuri de cuptoare.
    Instalarea unui cuptor cu lemne în casa dumneavoastrã vã permite sã gãtiti într-un mod sãnãtos,sa va bucurati de delicioasa savoare a gusturilor de odinioarã.

     

    Sfaturi de gatit

    Un cuptor cu lemne permite gatitul traditional cu foc de lemne pentru pizza si pâine si orice alt fel de mancare gatit in mod obisnuit la cuptor: friptura, sarmale, musaca, pui, peste, placinte, tarte, etc.

    Pentru a face acest lucru, pur si simplu faceti un foc in interiorul cuptorului, lasati-l sa arda pina ramine doar jarul si incepeti coacerea.
    Cateva sfaturi pentru diferite preparate:
    Pentru Pizza:
    Incalziti cuptorul cu 1 ora inainte, cu 4-7 busteni. Cand jarul este gata, impingeti-l catre margini. Curatati cu o perie centrul cuptorului, introduceti pizza si lasati la copt aproximativ 2-4 minute.

    Pentru mancarurile care necesita un vas:
    Friptura, sarmale, pui, gratinate, etc. Preincalziti cuptorul ca pentru pizza. Introduceti vasul dupa ce l-ati acoperit cu o folie de aluminiu pentru a permite coacerea in profunzime. Cand este aproape gata indepartati folia de aluminiu pentru rumenire.

    Pentru gratar:
    Faceti un foc din 3-4 busteni. Impingeti jarul catre margine. Introduceti gratarul cu picioare pe care ati asezat carnea / pestele, etc. Atentie: timpul de gatire este foarte scurt. Dupa ce ati terminat readuceti jarul pe centru pentru a arde grasimea scursa.

    Pentru paine:
    Incalziti cuptorul pina ce cupola devine alba (piroliza). Scoateti tot jarul din cuptor. Asteptati pina ce temperatura scade intre 200 si 250 grade Celsius, pe urma introduceti painea si inchideti usa.


    NOTA:
    Majoritatea felurilor de mancare se gatesc fara usa, mai putin: paine, tarte si alte coaceri lente pentru care se scoate jarul.






     

    Va recomandam sa ne vizitati si pe Facebook :

    https://***** style="font-size: large;" size="4"> 

    https://*****

    Am aprecia foarte mult daca ne-ati acorda cate un like.Multumim anticipat.





    Va recomandam sa vizitat si portalul reghinenilor -Reghin Online  .
    Speram ca,informatiile din paginile acestui site sa fie utile pentru dumneavoastra.
    Daca aveti propuneri,recomandari,sesizari,reclamatii sau critici constructive,care sa duca la imbunatatirea continutului acestui site,va rugam sa ni 
    le trimiteti.Va multumim.

    Cu deosebita stima,echipa reghin online - portalul reghinenilor 

     
                                                         Centrofarm pe Facebook

      Vrei sa ajuti la derularea activitatilor si proiectelor Asociatiei filantropice "Timi&Raluca"?O poti face printr-o mica donatie in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin


                                     Sau achizitioneaza, un spatiu publicitar.Acesta va fi inserat in pagina aleasa de tine.


                             Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!





     

    Cuvinte cheie (tag-uri): cosar autorizat,servicii de coserit,cosar autorizat mures,cosar autorizat reghin,hornar profesionist,hornari mures,hornari reghin,curatare cosuri de fum mures,curatare cosuri de fum reghin,cosar specializat,servicii specializate de coserit (hornarit),intretinere si curatare cosuri de fum,curatare cosuri de fum,cosari,hornari,cosari reghin,cosari mures,hornari reghin,hornari mures,cosuri de fum,cosuri de fum mures,cosuri de fum reghin.

     


    reclama
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008