Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    HSEQ CONSULTING

    Evaluarea Riscului


    Evaluarea riscurilor de accidentare si/sau imbolnavire profesionala.

    Societatea noastra va poate acorda consultanta pentru realizarea Studiului de evaluare a riscurilor de accidentare si/sau imbolnavire profesionala, specialistii in acest domeniu fiind profesionisti cu o vasta experienta.    

       Evaluarea nivelului de securitate reprezinta o examinare sistematica a tuturor aspectelor procesului de munca, intreprinsa cu scopul de a elimina sursele care ar putea provoca accidente umane si/sau tehnice, aceasta constituind baza pentru fundamentarea masurilor de prevenire si combatere a riscurilor.

        Fara protectia impotriva factorilor de risc in sistemul de munca, fara o instruire adecvata in acest sens nu v-ati putea desfasura activitatea. Scopul evaluarii nivelului de securitate este de a oferii posibilitatea cunoasterii situatiei reale de la fiecare loc de munca din punct de vedere al securitatii si sanatatii si de a lua masurile de prevenire cele mai adecvate potrivit situatiei date.

        Evaluarea nivelului de securitate comporta urmatoarele etape:

    - identificarea pericolelor;

    - identificarea lucratorilor ce sunt expusi la aceste pericole;

    - estimarea riscurilor, calitativa si cantitativa;

    - examinarea posibilitatilor de eliminare a riscurilor la sursa sau diminuarea acestora.

     Societatea noastra a efectuat pana in prezent evaluarea factorilor de risc la peste 5.000 locuri de munca, avand in portofoliu numerosi clienti din diverse domenii de activitate: petrochimie, constructii de masini, constructii civile si industriale, transport, servicii, educatie, comert, depozitare, etc.

       Pentru a beneficia de o oferta concreta va rugam sa completati aceasta fisa pe care o atasati solicitarii dumneavoastra.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008