Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    FUTUREWOODHOUSE...

    Noutati


    Secrete bine de stiut !!!


    1. Cum ne alegem firma de constructii?
    2. De ce firma de constructii si nu pe cont propriu?
    3. Cum comparam ofertele?
    4. Ce avantaje avem daca alegem o casa pe structura de lemn?
    5. Care sunt dezavantajele?
    6. Ce ar trebui sa stim inainte de a porni la drum?


    1. Cum ne alegem firma de constructii?
    In primul rand, solicitam cat mai multe informatii despre firma cu care dorim sa construim. De unde ? In primul rand de la firma constructoare, apoi verificam la Reg. Comertului si internet. Ne convingem ca firma aleasa de noi are suficienta experienta in domeniu si personal calificat incadrat cu acte in regula . Experienta in domeniu este foarte importanta deoarece, in ultimul timp, foarte multe persoane dormice de castig au schimbat meseria de baza cu cea de constructor . Totusi, informatiile de pe internet sau cateva cuie batute in gardul casei bunicii nu ne poate transforma peste noapte in constructori. Casele pe structura de lemn au aparut la noi in tara spre sfarsitul anilor 90. Este foarte important sa fiti convins ca firma cu care veti lucra dispune de constructori in adevaratul sens al cuvantului. Solicitam vizionarea a 2- 3 case pe structura de lemn realizate de firma constructoare.
    2. De ce firma de constructii si nu pe cont propriu?
    Contractul ce se incheie cu firma de constructii reprezinta o prima garantie pentru realizarea unei case trainice si de buna calitate - dar nu si suficienta. Firma de constructii - pe baza contractului, poate fi trasa la raspundere daca lucrarile sunt prost executate sau nu sunt realizate la timp. Garantia lucrarilor este deasemenea extrem de importanta. Nu riscati in luarea deciziilor de catre o echipa de constructori pe care nu aveti cum sa ii verificati si ulterior nu aveti cum sa le cereti sa resolve problemele cu care va confruntati. De cele mai multe ori , o casa ieftina - in final se dovedeste a fi mult mai scumpa decat oricare din ofertele avute pe mana de la firmele de constructii.
    3. Cum comparam ofertele?
    Simpla comparare a preturilor poate fi de cele mai multe ori inselatoare. Casele pe structura de lemn - sunt constructii relativ noi in tara noastra si de aceea pe piata se intalnesc foarte multe tipuri de realizari structurale. Pe piata mondiala , se intalnesc 2 mari sisteme de realizare a caselor de acest tip : Sistemul american - cand de regula casele se realizeaza direct pe santier; Sistemul Canadian - cand casele se realizeaza prefabricat in fabrica iar pe santier se fac imbinarile nedemontabile a acestor pereti. Acesta este un sistem mult mai robust - ce confera caselor o durabilitate mai mare in timp dar si un comportament mai bun din toate punctele de vedere. Sistemul American se distinge prin case usoare cu o structura redusa aproape la jumatate fata de sistemul aratat mai sus .Intre cele doua sisteme sunt - normal - diferente destul de importante de pret . Fata de aceste doua mari tipuri - unii "constructorii"romani au "inventat" noi tpuri de structra ce nu respecta nici o norma, deci nu pot fi incadrate decat la categoria de risc mare . Cel mai bine este sa va adresati profesionistilor adevarati .
    4. Care sunt avantajele caselor pe structura de lemn?
    Daca sunt respectate recomandarile anterioare - suntem siguri ca aveti numai de castigat. O casa pe structura de lemn este o constructie ecologica , rezistenta la miscari seismice de intensitate mare , care poate avea o durata de viata mult mai mare decat a caselor traditionale . Mai mult , o izolatie combinata cu vata bazaltica in exterior si celuloza in interior , poate face ca in cursul iernilor aspre , costurile cu energia sa fie mult diminuate . Daca mai adaugam la acestea - un system propriu de producere a apei calde si a energiei termice folosind pompele de caldura , vom obtine in final o constructie independenta si total ecologica unde ne vom dori sa fim prezenti cat mai mult. Alegerea este a dvs. !
    5. Care sunt dezavantajele caselor pe structura de lemn?
    Avand in vedere ca noi construim acest tipuri de case de peste 13 ani , inca nu am gasit dezavantaje . Daca dvs le stiti , va rugam sa ni le comunicati si noua si vom lucra la indepartarea acestora . Tehnologia materialelor de constructii este in cautare continua de solutii moderne si fiabile pentru aceste sisteme moderne si deci lucreaza si pentru noi . Adica - in folosul dvs.
    6. Ce ar trebui sa stim inainte de a porni la drum?
    In primul rand - este necesar sa stim ce ne dorim cu adevarat. Ce tip de casa , cat de mare si cam ce ne-am dori la interior - ca si materiale de finisaje . Intalnirea cu constructorul nu poate limpezi aceste aspecte in cateva minute si este mult mai indicat ca dvs. impreuna cu familia sa fi ajuns cat de cat la o varianta rezonabila . In cazul in care aveti mai multe optiuni , noi va vom ajuta sa alegeti varianta cea mai buna. Informatiile oferite de noi prin intermediul site-ului nostru va ajuta in acest sens . In cazul in care aveti nelamuriri sau doriti sa verificati daca firma cu care ati inceput casa -lucreaza in conformitate cu normele UE - nu ezitati sa ne sunati . Chiar daca nu construiti cu noi , ne intereseaza ca acest concept sa fie dezvoltat in varianta originala si sa eliminam improvizatiile care pot mai tarziu sa lucreze si impotriva noastra. Va dorim Succes !
    OFERTE DE COLABORARE:
    Ofertele sunt asteptate din partea firmelor de constructii cu experienta in domeniu.

    De ce sa iti faci o casa din panouri prefabricate din lemn?

    O casa In aer liber, facuta din ceea ce a nascocit natura mai potrivit - lemnul, poate deveni visul oricaruia dintre noi. Vis care poate fi transpus In realitate mult mai usor decat v-ati fi Inchipuit. Constructia unei - case din lemn - este de departe cea mai folosita tehnica de constructii din lume.
    In Statele Unite, 90% din casele de locuit sunt din lemn sau din OSB (placi din aschii late de lemn), 60% din casele nordicilor (In special Norvegia si Finlanda) sunt tot din material lemnos, In Germania s-a ajuns la un nivel de 10 - 15%, iar guvernul francez Incurajeaza puternic folosirea materialelor ecologice.
    Spre deosebire de Romania, unde predomina Inca monopolul otel - betonului, strainii au Inteles ca lemnul are proprietati deosebite, costuri reduse si nu In ultimul rand, ca este un material regenerabil. Prefabricatele din lemn, asa-numitele panouri tip sandwich, care Inglobeaza straturi de vata minerala si folii bariera antivapori, se monteaza rapid (aceste case din lemn pot fi gata si Intr-o luna), au greutate proprie redusa, prezinta risc seismic scazut, asigura o foarte buna izolatie fonica si termica, iar costurile sunt semnificativ mai mici.

    Echivalentul termic al unui perete tip sandwich de 15 cm (OSB, vata minerala, rigips) este egal cu al unuia de caramida de 50 cm !!! Elasticitatea lemnului si a elemntelor metalice de prindere si fixare confera constructiei pe structura de lemn o rezistenta seismica de peste 8 grade pe scara Richter. Un alt avantaj recunoscut de catre toti profesionistii In constructii este gradul superior de izolatie termica si fonica, cu peste 30% mai mare decat cel al constructiilor clasice.

    Temerile ca lemnul ia foc mai usor sunt nejustificate, atata timp cat se folosesc solutii ignifugante eficiente pentru tratarea acestuia. Costurile unei - case din lemn - sunt cu cel putin 40% mai mici decat cele pentru tipurile de case din zidarie si beton, iar termenul de realizare este mult mai scurt, respectiv maximum 3 luni. Un alt avantaj deloc de neglijat al acestor tip de case de lemn Il reprezinta posibilitatea construirii In orice anotimp, In timp de doar cateva zile, datorita utilizarii asa-numitelor tehnologii uscate.

    Conform specialistilor, aceste case din lemn au timpul de finalizare cu cel putin 30% mai scurt decat cel al constructiilor clasice. Acestea au un design flexibil si compatibil cu orice tip de proiect.

    Prin placare cu OSB In exterior, combinat cu placi de polistiren si cu rigips In interior, sau cu diferite alte materiale moderne, o casa cu schelet din lemn poate fi facuta sa arate ca una din piatra si bine Intretinuta dupa cum se fede si in portofoliu din site-ul nostru *****, poate avea o durata de viata de 80-100 de ani si chiar peste. Exista exemplul concret al bisericilor vechi din lemn, de la noi, care rezista fara probleme de cateva sute de ani. In Norvegia, biserici construite pe structuri din lemn depasesc cu mult limita de 1000 de ani de durabilitate In timp fara probleme structurale majore.!
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008