Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    3D COM SERV S.R...

    Servicii de curatenie


    Servicii de curatenie dupa constructor

    Imediat dupa terminarea lucrarilor de constructi curatenia este inevitabila. Echipa noastra va vine in ajutor cu servicii de curatenie profesionale. Curatenia dupa constructie sau renovare este mai intensiva decat alte sarcini de curatenie. Dupa orice constructie sau renovare veti gasi suprafete care trebuie curatate.

    Chiar daca muncitorii constructori vor face curatenie, nu o vor face ca o firma profesionala de curatenie si asta pentru ca ei stiu sa construiasca iar noi sa curatam.Echipa noastra va veni in sprijinul dvs imediat dupa terminarea lucrarilor si se va asigura ca nu ramane nici o suprafata necuratata pentru ca dumneavoastra sa va mutati intr-o locuinta curatã.

       

    Datorita noua nu mai trebuie sa va faceti griji pentru curatenia dupa constructor. Acesta este cel mai dificil tip de curatenie, dar nu este indeajuns de dificil incat sa ne creeze dificultati. Echipa noastra isi asuma responsabilitatea si se straduieste sa va ofere tot ce se poate mai bun. Fiecare lucrare la constructii produce mult praf si murdarie. Avem o echipa special pregatita pentru aceste situatii. Lucram cu cele mai bune echipamente si va asiguram ca tot personalul nostru este echipat cu haine de protectie si materiale corespunzatoare. Luam in serios sanatatea si siguranta personalului si ne asiguram ca acestia sunt antrenati in ceea ce priveste contactul cu substantele daunatoare.

    Curatarea si degajarea molozului, a vopselei ramase pe geamuri, tocuri, usi si alte suprafete.Dupã aceste operatii se trece la aspirare urmând si spãlarea,cu grijã,a tuturor suprafetelor urmând ca mai apoi pardoselile sã fie lustruite cu monodiscul, neuitând de stergerea prizelor, întrerupãtoarelor si plintelor.Bucãtãria si grupurile sanitare find ultimele care trebuiesc apoi curãtate si dezinfectate.Aerisirea si odorizarea locuintei urmând sã dea un aspect plãcut si usor de respirat.

     

    - curatarea tuturor suprafetelor (lavabil, vopsele, etc.);

    - aspirarea pardoselilor si peretilor;

    - lustruirea pardoselilor cu echipament ecologic(pe baza de abur);

    - curatarea ferestrelor si a tamplariei;

    - tratarea suprafetelor din parchet, gresie, marmura, etc, cu solutii antistatice;

    - aerisirea si odorizarea incaperilor;

    - degajarea gunoiului.

    Toate operatiunile se executa cu echipamente profesionale ,care,pe langa faptul ca sunt foarte performante sunt si 100% ecologice ( se lucreaza fara solutii si produse chimice,doar cu puterea presiunii aburului).

    reclama
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008