Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    3D COM SERV S.R...

    Echipamente si accesorii folosite


    SOLUTII folsite

    SUMA D1 Detergent lichid concentrat pentru spalarea manuala a oalelor, cratitelor, tacamurilor, paharelor si a tuturor ustensileor lavabile din bucatarie.
    SUMA D2 Detergent universal concentrat pentru curatarea suprafetelor lavabile in spatiile de productie alimentara precum pardoseli pereti, usi, tavane, utilaje si ustensile.
    SUMA D3 Degresant lichid, utilizabil ca atare, pentru indepartarea grasimilor uleiurilor si depunerilor de fum sau vapori grasi de pe echipamente de bucatarie cum ar fi: hote, cuptoare, gratare, tavi, alte suprafete.
    SUMA FORCE D3.5 Degresant lichid concentrat pentru curatarea suprafetelor cu depuneri grele din bucatarie.
    SUMA D4 tab Dezinfectant sub forma de tablete concentrate, destinat utilizarii pe orice suprafata, inclusiv a suprafetelor cu contact alimentar. Poate fi folosit si pentru dezinfectarea legumelor.
    SUMA D5 Detergent detartrant lichid concentrat, destinat indepartarii pietrei formate pe echipamente de bucatarie si curatarii periodice a masinilor de spalat vase.
    SUMA D7 Preparat utilizabil ca atare pentru intretinerea suprafetelor de otel inoxidabil ce nu intra in contact direct cu alimentele.
    SUMA D9 Detergent puternic pentru curatarea si intretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depozite grase/carbonizate (cuptoare, gratare, friteuse).
    SUMA D10 Detergent dezinfectant concentrat pentru sanitarizarea intr-un singur pas a oricaror suprafete din ariile de productie alimentara.
    SUMA L6 Detergent pentru masina automata de spalat vase. Ideal pentru apa dura.
    SUMA A5 Solutie de clatire pentru masini de spalat vase.
    SUMA SPECIAL L4 Detergent pentru masina automata de spalat vase.
    JP OPTIMUM DEGRAGERM Solutie pentru curatarea si dezinfectarea vaselor si suprafetelor din aria de preparare.
    SOFTCARE SENSISEPT Sapun lichid cu proprietati antiseptice
    SOFTCARE  SOAP DISPENSER Dozator pentru sapunul lichid SOFTCARE SENSISEPT.
    SUMA DIFY Saculet solubil pentru dozarea manuala a masinii de spalat vase.
    SUMA GTS Preparat lichid biologic activ concentrat utilizabil ca atare pentru intretinerea separatoarelor de grasimi,sistemelor canalizare,puturi deversare, si bazinelor de retentie
    SUMA ICE D2.9 Preparat special potrivit pentru curatarea suprafetelor din congelatoare sau camere frigorifice fara a fi necesara decongelarea acestora
    JD OXIVIR Detergent si dezinfectant pe baza de oxigen activ, recomandat pentru igienizarea tuturor suprafetelor lavabile: bactericid, fungicid, virucid, sporicid.
    JD ACTIVAL Detergent alcalin, cu spumare redusă,pentru curatarea pardoselilor si a suprafetelor in industria alimentara
    pentru curățarea pardoselilor și a
    suprafețelor în industria alimentară
    JONTEC 300 SMARTDOSE Detergent neutru, foarte concentrat, cu spumare redusa, pentru curatarea zilnica a tuturor tipurilor de pardoseli lavabile (PVC, linoleum, cauciuc, marmura). Poate fi folosit atat pe pardoseli protejate, cat si neprotejate. Adecvat pentru curatarea manuala (mop si galeata), precum si pentru curatarea mecanica.
    SPRINT MULTIUSO SD Detergent neutru foarte concentrat, pe baza de alcool, pentru curatarea zilnica a sticlei si a tuturor suprafetelor lavabile.
    SANI CID SMARTDOSE Detergent foarte concentrat, pe baza de acid, pentru curatarea zilnica a tuturor suprafetelor lavabile si rezistente la acizi, din grupurile sanitare.
    SUMA D10 BAC Detergent dezinfectant concentrat pentru sanitarizarea intr-un singur pas a oricaror suprafete din ariile de productie alimentara.
    SUMA MULTIPURPOSE CLEANER D2.3 Detergent universal destinat spatiilor de productie alimentara, inclusiv pentru spalare manuala vase.
    reclama
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008