Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    3D COM SERV S.R...

    Echipamente si accesorii folosite


    . Aburul pentru curătenie

    Aburul pentru curãtenie


    Apa se transformã în abur atunci când este încãlzitã la 97°C, dar la aceastã temperaturã nu are nici un efect de curãtare. Numai apa încãlzitã la temperaturi de cel putin 120° si la presiune ridicatã produce abur “neutru”, care poate penetra murdãria mai bine sub formã gazoasã decât lichidã.

    Rezultatele garantate de MONDIAL VAP SPECIAL TOP se bazeazã tocmai pe acest principiu: abur la temperatura POTRIVITÃ si la presiunea POTRIVITÃ, respectiv abur neutru la 120°C si presiune de 5 bar.

    Lipsit de minerale si fãrã conductivitate electricã, aburul folosit  neutralizeazã sarcina staticã a particulelor de praf. Cãldura aburului permite acestuia sã desprindã si sã dizolve murdãria, eliberând si capturând la trecerea sa toate particulele din care aceasta este compusã : grãsime, microbi, bacterii si acarieni. Acestia din urmã, care cauzeazã adesea alergii, nu supravietuiesc la temperatura si presiunea ridicata ale lui  MONDIAL VAP SPECIAL TOP

     Toata murdãria si grãsimea desprinse sunt aspirate.

    Folosit zi de zi, aburul oferã beneficii incredibile si contribuie la sãnãtatea dvs.:

    • Deoarece igienizeazã si eliminã bacteriile, acarienii, microbii, ciupercile si murdãria.
    • Deoarece curãtã doar prin forta proprie, eliminând astfel necesitatea contactului cu detergentii chimici si inhalarea de substante nocive
    • Deoarece vã ajutã sã economisiti timp, efort si sã reduceþi cheltuielile: folosind numai apã, nu mai sunteti nevoiti sã cumpãrayi nici un produs de curãtare.

                                                                   

     Ce sunt acarienii si unde trãiesc


                                 

    Acarienii sunt microorganisme invizibile care îsi fac cuibul în praf, cu predilectie în mediile umede si calde. Se hrãnesc cu secretiile microscopice ale pielii noastre.

    Acarienii reprezintã cauza principalã a afectiunilor alergice precum rinite, conjunctivite, eczeme, tuse si astm, care îi afecteazã mai ales pe copii.

    Sunt extrem de rãspânditi mai ales în saltele, în perne, în perdele si în jucãriile de plus. Trãiesc în colonii enorme: gânditi-vã cã într-un singur gram de praf se pot numãra pânã la 15.000 acarieni!

    Produsele sale biologice – alergenii – sunt cei care afecteazã persoanele alergice. Singura modalitate de a evita aparitia unor reactii alergice este eliminarea sau cel putin reducerea cât mai mult posibil a prezentei acarienilor în mediile casnice.

    Acarienii nu supravietuiesc temperaturii si presiunii ridicate ale aburului emis de MONDIAL VAP SPECIAL TOP. Eficienta aburului Polti împotriva acarienilor a fost doveditã în mod riguros prin numeroase studii stiintifice, organizate de institutii internationale.

     

    reclama
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008