Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 7 ani · Online acum 1 an
    6 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA UMANI...

    Recuperare si Reabilitare


    Terapia prin colorat

    Parinti si copii intr o terapie plina de culoare!
    Psihologii au o noua metoda pentru a ajuta persoanele care sufera de anxietate sau depresie - terapia prin colorat
    Fie ca suntem copii, fie ca suntem adulti, utilizarea coloratului ca metoda psihologica genereaza efectul dorit in plan emotional.
    Jocul prin colorat este o metoda, tehnica psihoterapeutica ce se bazeaza pe asa-numitul "potential uman", adica pe acele dimensiuni cum ar fi libertatea, vointa, creativitatea.
    Aceasta metoda poate sa-l ajute pe cel care deseneaza sa descifreze vise si sa constientizeze amintiri, sentimente, dorinte, idei, ganduri, emotii etc.
    Aceasta tehnica de terapie prin colorat poate ajuta la combaterea anxietatii, depresiei, insomniilor si chiar tulburarilor psihice.
    Coloratul este extrem de benefic in exprimarea si eliberarea de anumite traume, vise, care nu se pot idendifica prin exprimarea verbala, ci doar prin desen.
    Desenul in terapie poate fi o activitate foarte buna pentru concentrare, meditatie, exprimare emotionala si pentru reducerea anxietatii.
    Aceasta tehnica ajuta si la dezvoltarea atentiei. Concentrandu-te la ce ai de facut, la desen, te va ajuta sa te distragi de la gandurile negre, sau sa scapi de amintirile neplacute. Este o forma de terapie impotriva stresului.


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008