Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 10 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    CABINET VETERIN...

    Utile


    Pasari de colivie


    Unul din motivele pentru care oamenii iubesc papagalii este abilitatea lor de a vorbi. Oamenii iubesc vocile papagalilor, probabil mai puţin atunci când ţipă, şi sunt încântaţi să comunice cu ei, fiind frumoşi şi inteligenţi.


                 
                 Nu trebuie să cumperi un papagal aşteptând să fie un geniu vorbitor. De fapt îţi poţi asuma riscul ca pasărea nu va vorbi niciodată, şi să nu o abandonezi sau ignori din cauză că nu vorbeşte.

    Mulţi papagali învată să vorbească atunci când stau foarte mult cu oamenii, stau cu alţi papagali care vorbesc sau fac parte dintr-o specie cu abilităţi de vorbire speciale.

    Cei mai buni vorbitori sunt peruşii mici care deţin recordul la vocabular. Cu toate acestea,  perechile şi papagalii de sex feminin, în general, nu invaţă să vorbească.

    Papagalii sunt vorbitori prin natură. Vorbitul este un alt mod de a comunica cu tine. Daca ei pot comunica bine fără cuvinte de ce să se deranjeze să înveţe să vorbească? Din acest motiv este bine să asociezi momente plăcute cu cuvintele pentru a ii face să vorbească. Poţi încerca să îi înveţi şi cuvinte care ţi se par cool dar este dificil şi uneori nu funcţionează.  Papagalii Grey sunt consideraţi cei mai buni vorbitori deoarece au capacitatea stranie de a vorbi foarte uman. Cei mai mulţi papagali au voci de papagali care în mod clar nu sună uman. Oamenii au fost păcăliţi de un gri african datorita capacităţii sale de mimetism. 

    Vorbind despre comunicare, cum ţi-ai putea învaţa papagalul să vorbească? Gandeşte-te la modul în care un copil învaţă să vorbească auzind cuvinte şi asociându-le cu ceea ce faci.

    Când intrii în cameră spune “Bună!”.

    Când le dai mâncare spune “Yummy! Cereale!

    Când le faci curat spune “Uhh! Dezordine!”.

                                                                                                                              

              Copilul învaţă cuvinte pentru ca înţelege că acestea se referă la ceva ce se întâmpla în jurul lui. De asemenea acestea se referă la emoţii. În cazul în care copilul te îmbrăţişează şi spune “Te iubesc”, copilul înţelege aceste cuvinte cu sensul asociat de o îmbrăţişare. Cel mai bun mod de a învăţa pasărea să vorbească este să asociezi de fiecare data acelaşi cuvânt cu aceeaşi activitate. De ce crezi că păsările au tendinţa de a învăţa numele lor mai întâi? Pentru că acest cuvnt este asociat cu faptul că stăpânul vine şi îi acordă atenţie.

    Majoritatea cuvintelor spuse cu entuziasm, par a deveni mai interesante pentru majoritatea papagalilor. Asigură-te că atunci când vorbeşti cu el o faci pe un ton calm şi fericit.

    Priveşte-l când repeţi cuvintele pe care le-ai ales. Daca îi acorzi atenţie vei vedea că unele cuvinte îi captează atenţia mai mult decât altele. Foloseşte cuvântul la care papagalul pare să fie cel mai receptiv.

    Odata ce ai gasit cuvântul care îi place papagalului,  repetă-l cât de des poţi. Papagalii învaţă prin repetare, deci spunând cuvântul din nou şi din nou este singurul mod de a îl face sa încerce să îl spună şi el. Este cel mai bine să îl înveţi direct, dar unii proprietari de păsări preferă să folosească instrumente separate, cum ar fi casete şi CD-uri. Folosind aceste instrumente vei ajuta la procesul de învăţare dar proprietarii trebuie să reţină că nu exista niciun substitut pentru interacţiunea cu papagalul şi că instrumentele sunt doar surse de antrenament suplimentare.
    Sursa: http://*****

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008