Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    Alsima Romani...

    Noutati


    Laptele de capra

    Sursa ta de sanatate

    Laptele de capra : impiedica procesele de imbatranire, hidrateaza si catifeleaza epiderma, imbunatateste elasticitatea si moliciunea pielii, mentine pH-ul natural al pielii, contine :calciu, magneziu, potasiu,cobalt, fosfor, vitaminele A, B1,B2,C, D, un continut ridicat de coenzima Q10 si are calitati antiinflamatorii pentru tenurile cu probleme, sensibile ori imbatranite.Este recomandat in bolile de piele (psoriazis,eczeme, acnee, dermatita, iritatii, pete pe piele maronii sau rosii,mincarimi, matreata etc... )

    Elimina celulele moarte, oxigeneaza si hidrateaza, stimuleaza metabolismul cutanat si echilibreaza ph-ul pielii, reduce iritatiile, hraneste si revitalizeaza, avand ca efect intinerirea si insanatosirea pielii.

    Laptele de capra este recomandat pentru intarirea organismului ,intareste imunitatea,ajuta in combaterea starilor depresive,astm,in dezechilibrele hormonale ,afectiuni ale glandei tiroide,cancere in forma incipienta.Previne prin aportul de minerale anemia si demineralizarea osoasa.
    Este indicat diabeticilor ,deoarece echilibreaza nivelul de insulina in organism ,previne diabetul de tip 2 ,protejeaza sistemul cardiovascular,stabilizeaza tensiunea arteriala,previne ateroscleroza,si imbatranirea celulara datorita inaintarii in varsta.

    Mic istoric despre laptele de capra (Elixirul alb).
    Conform studiilor arheologice, capra este primul ierbivor domesticit de catre om. Vestigiile gasite pe teritoriul actualului Iran arata ca acest animal era crescut pentru lapte cu cel putin 10.000 de ani in urma. Tot de atunci sunt cunoscute, probabil, si proprietatile sale medicinale, care au fost valorificate intens in Egiptul si in Grecia antica. Egiptenii considerau laptele de capra sacru si il aduceau drept ofranda zeilor, in timp ce aristocratele egiptene il foloseau, intern si extern, ca elixir de tinerete si frumusete.
    Insasi legendara Cleopatra folosea laptele de capra pentru a-si mentine supletea si finetea pielii. La randul sau, Hipocrate, marele medic grec al Antichitatii, denumea in lucrarile sale laptele de capra "lichid miraculos" si "esenta vindecatoare", recomandandu-l drept medicament in bolile pulmonare grave, precum si in afectiunile degenerative.
    Pe teritoriul tarii noastre, cresterea caprelor si consumul laptelului acestora este o traditie care se pierde in negura timpurilor. Mai ales in Campia Dunarii, in Dobrogea, in Oltenia si in Banat, cresterea caprelor era una dintre ocupatiile de baza. Aici mai gasim si acum practici medicale originale, cum ar fi administrarea laptelui de capra amestecat cu sucul diferitelor plante de leac, pentru vindecarea bolilor ori chiar pentru dezlegarea de farmece si de blesteme.
    Laptele de capra inchegat cu Lipicioasa (Galium aparine) proaspata se dadea pentru vindecarea bolilor de stomac si pentru dezlegarea grabnica a copiilor deocheati. Apoi, combinatia dintre acest lapte si sucul de Napraznic (Geranium robertianum) se dadea barbatilor neputinciosi si femeilor sterpe, in timp ce amestecat cu suc de Ciumarea (Galega officinalis) era baut de batrani pentru a preveni bolile de ochi si orbirea. Iata in continuare si principalele forme in care poate fi administrat laptele de capra in consumul curent:

    *****

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008