Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    COMERCIANTI
    Membru de 12 ani · Online pe mobil
    1 abonati
    PAGINI


    S.C. REMAT COPP...

    Reciclati, NU Aruncati!


    GANDESTE INAINTE DE A ARUNCA LUCRURILE CARE NU-Å¢I MAI TREBUIE!


    Unii dintre noi cred că este normal să arunce pe jos sticle de plastic, ambalaje de ciocolată sau îngheÅ£ată, pungi de snacks-uri sau doze de aluminiu după ce au consumat produsele, însă aceasta nu dovedeÅŸte decît lipsa de preocupare faţă de mediul în care trăim. De aceea pentru a-l meÅ£ine curat ÅŸi sănătos trebuie să urmăm niÅŸte reguli:

    1. Nu arunca nimic la întîmplare: pe trotuare ÅŸi străzi, în parcuri ÅŸi grădini, în ape ÅŸi pe marginea apelor, pe marginea ÅŸoselelor, ÅŸi oriunde te recreezi în natură! Chiar dacă nu găseÅŸti imediat un coÅŸ de gunoi asta nu înseamnă că nu este de datoria ta să ai grijă unde arunci.

    2. Învaţă sistemul de marcare ÅŸi identificare a ambalajelor pentru a putea recunoaÅŸte uÅŸor materialele din care sînt confecÅ£ionate ambalajele care se pot recicla.

    3. Ajută-Å£i familia să sorteze pe categorii gunoiul pe care îl produceÅ£i. FoloseÅŸte saci menajeri de culori diferite sau cutii de carton marcate astfel încît familia ta să ÅŸtie unde să pună deÅŸeurile de hîrtie ÅŸi carton, sticlele de plastic, dozele de aluminiu, sticla obiÅŸnuită ÅŸi resturile organice.

    4. Respectă indicaÅ£iile de pe containerele de colectare selectivă ÅŸi nu amesteca materialele între ele. Încearcă pe cît poÅ£i să turteÅŸti recipienÅ£ii înainte de a-i introduce în container pentru a mări cantitatea de deÅŸeuri colectate ÅŸi transportate.

    5. Nu depozita deÅŸeurile lîngă sau pe container, chiar dacă acestea sunt deja pline. Sună-Å£i operatorul din localitate ÅŸi informează-l despre situaÅ£ia existentă.

    6. Promovează conceptul de colectare selectivă în cercul de prieteni ÅŸi la locul în care îÅ£i desfăşori activitatea!

                          "" ARUNCATI DESEURILE FEROASE SI NEFEROASE LA NOI""!



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008