Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SIMIDON S.R.L.
    COMERCIANTI
    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    SIMIDON S.R.L.

    Produse


    Ashwagandha Rasayan Tab(100 tablete)

    Supliment alimentar

    Descriere: Tonic general complet, obtinut  dintr-un amestec de plante medicinale indiene, cunoscute pentru proprietatile lor de revigorare si tonifiere a organismului.

    Are un efect revigorant si regenerant, stimuleaza sistemul imunitar, mareste capacitatea de adaptare si rezistenta a organismului. Amana procesul de imbatranire, stimuleaza formarea de celule si tesuturi sanatoase. Este eficient in prevenirea sindromului de uzura fizica si psihica, in starile de oboseala si stres, starile depresive si de anxietate. Are actiuni si efecte antitumorale, antileucemice si antiinflamatoare.

    Ingrediente: Withania somnifera, Chlorophytum arundinaceum, Asparagus racemosus, Gumma acacia.

    Proprietatile plantelor din compozitie:

    Withania somnifera (Ginseng indian) - pulberea de radacina contine substante bioactive cu proprietati adaptogene, contribuie la tonifierea generala si la obtinerea de performante fizice si mentale normale in conditii de stres si oboseala si incetineste imbatranirea. Este neuroprotector, fortifica structurile nervoase, imbunatateste concentrarea si memoria. Sustine sistemul imunitar si sistemul antioxidant endogen, creste rezistenta si ajuta organismul la adaptarea la conditiile de mediu.

    Chlorophytum arundinaceum (Safed musli) - pulberea de radacina este o sursa bogata de fitonutrienti care sustin sistemul muscular (creste masa musculara). Este tonic, afrodisiac, sustinator al libidoului.

    Asparagus racemosus (Shatavari) - substantele bioactive din radacina au proprietati afrodisiace, echilibreaza sistemul hormonal si sustin fertilitatea. Fitoestrogenii din planta ajuta la reglarea nivelului hormonal in premenopauza si dupa instalarea menopauzei.

    Indicatii: Contribuie la combaterea anxietatii, oboselii, stres-ului si a tulburarilor nervoase usoare, ajuta organismul in convalescenta dupa boli infectioase si este un puternic regenerant. Contribuie la cresterea imunitatii si este adjuvant in terapia antitumorala;

    Mod de utilizare:

    Mod de utilizare: Cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administreaza cu ½ ora inainte de masa minim 1 luna, cura de 3 luni.

    Producator: Ayurmed


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008