Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SIMIDON S.R.L.
    COMERCIANTI
    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    SIMIDON S.R.L.

    Produse


    Livecom Tab(100 tablete)

    Supliment alimentar

    Descriere: Protector natural al ficatului. Sustine si imbunatateste functiile si activitatea ficatului, asigurandu-i o buna functionare si regenerare. Administrarea sistematica regularizeaza secretia biliara, ajutand astfel la digestia grasimilor, prevenind formarea colesterolului responsabil de accidentele cerebro-vasculare şi cardiace. Reduce in limitele normale ficatul marit, decongestionandu-l, inlaturand senzatia de greata precum si durerile si tensiunile din zona respectiva.

    Ingrediente: Picrorhiza kurroa, Phyllanthus urinaria, Eclipta alba, Andrographis paniculata, Mandur bhasma, Piper longum, Gumma acacia.

    Proprietatile plantelor din compozitie:

    Picrorhiza kurroa(Kutki) - sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine depunerea normala a grasimilor in ficat si este protector impotriva virusurilor hepatice. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.

    Andrographis paniculata(Kalmegh) - sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului.

    Eclipta alba(Bhringraj) - sustine functiile ficatului si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din ficat.

    Phyllanthus urinaria(Bhumyamlaki) - favorizeaza productia si eliminarea bilei prevenind formarea calculilor biliari. Este hepatoprotector, mentine integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara datorita inhibarii procesului de peroxidare lipidica (antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.

    Piper longum(piper indonezian) - favorizeaza cresterea tranzitului intestinal si contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale mediului de viata.

    Mandur bhasma(oxid de fier) - aportul de fier asigura formarea unor hematii sanatoase (antianemic) si contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului si splinei.

    Indicatii: Este indicat in tratarea icterului, afectiuni biliare, anorexie, hepatite virale acute sau hepatite cronice, toxiinfectii alimentare, consum abuziv de alcool sau droguri, terapii cronice cu remedii toxice citostatice, contraceptive, barbiturice.

    Contribuie la mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri),  sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala.

    Este potrivit pentru protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice, diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute si cronice, sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

    Mod de utilizare: Cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
    Se administreaza cu 30 min inainte de masa, minim 1 luna, optim 3 luni.

    Producator:  Ayurmed

     



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008