Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SIMIDON S.R.L.
    COMERCIANTI
    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    SIMIDON S.R.L.

    Produse


    Daitab(100 tablete)

    Supliment alimentar

    Descriere: Daitab este un amestec de plante si de extracte de plante binecunoscut pentru efectul sau hipoglicemiant, ideal pentru diabetul non-insulinodependent. Actioneaza ca protector si regenerator al celulelor beta-pancreatice. De asemenea are rol important in metabolismul insulinei, prin continutul in oxid de zinc.

    Daitab contine p-insulina, o substanta asemanatoare ca structura cu insulina.
    Are si efecte hipotensive, combate stresul si anxietatea.

    Ingrediente: Pterocarpus marsupium, Syzygium cumini, Momordia charantia, Piper longum, Enicostemma littorale, Azadirachta indica, Lochnera roseae, Tinospora cordifolia, Yashad bhasma, Gumacacia, Trigonella foenum graecum.

    Ingredientele contin compusi hipoglicemianti, uleiuri volatile, glicozizi, taninuri galice si mixte, minerale si oligoelemente, in special zinc, benefice in tonifierea functiei hipoglicemiante pancreatice.

    Indicatii: Este indicat in diabetul insulino-dependent. Substantele active din Momordia Charantia si Lochnera Roseae (Sadabahar) sunt hipoglicemiante precum si cu efect hipotensiv.

    Preparatul contine oxid de zinc cu rol in metabolismul insulinei. Extractul de Pterocarps marsupium (Vijar Sar) are efect de intarziere a absorbtiei glucozei din intestin. Tinospora cordifolia (Giloy) are actiuni imunostimulatoare, de regenerare a celulelor betapancreatice, efecte tonice, diuretice si de stimulare hepatica. impreuna, extractele acestor plante contribuie la mentinerea glicemiei la nivel normal.

    Mod de utilizare: Cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi. Se administreaza inainte de masa sau la o ora dupa masa.

    Utilizarea este de minim 30 de zile si se poate prelungi pana la 6 luni.

    Producator: Ayurmed


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008