Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    3D COM SERV S.R.L.
    SERVICII
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    3D COM SERV S.R...

    Aplicatii PENETROM


    Structuri subterane – subsoluri, beciuri





    Structuri subterane – subsoluri, beciuri
    hidroizolatii

         O situatie foarte des intalnita este acea de umezeala sau chiar apa in subsol. O solutie clasica este drenajul exterior si refacerea hidroizolatiei cu o membrana clasica. Dar de ce atata munca ?

         PENETRON ofera o alternativa la acesta solutie. Avantajele sistemului PENETRON sunt acelea ca nu necesita aplicarea lui din exterior, el putand fi aplicat atat de pe partea interioara cat si de pe partea exterioara. Pentru acaesta aveti nevoie de doua, trei sau patru din produsele PENETRON.

         Pentru inceput peretii si pardoseala trebuiesc slefuiti asfel incat sa deschideti pori betonului care sa permita absortia materialului in interior. Aceasta operatie de slefuire se efectueaza cu un  disc diamantat special. Dupa aceasta operatie  toate fisurile si segregarile trebuiesc desfacute. Cu acelasi flex se va taia un sant pe toata lungimea fisurii. Acest sant trebuie sa aiba o deschidere de minim 20 mm si o adancime de 25-30 mm. Segregarile trebuiesc indepartate cu ajutorul unui pikamer. De asemenea pe toate imbinarile dintre elementele constructiei  (de ex intre placa si peretii laterali)

         Dupa ce au fost slefuiti toti pereti si pardoseala, au fost deschise toate fisurile si imbinarile la rece, se va spala betonul cu un jet de apa sub presiune, de preferat jetul trebuie sa aiba peste 300 bari.

         Pe toate fisurile si imbinarile la rece se va aplica o amorsa de PENETRON , iar apoi se vor umple cu PENECRETE MORTAR  Dupa aceata operatiune pe intreaga suprafata a betonului se vor aplica doua maini de solutie PENETRON

    . Solutia trebuie sa aiba consistenta unui iaurt. Intre cele doua straturi se va lasa un timp de uscare asfel incat, in momentul  in care primul strat nu se mai ia pe mana se poate aplica al doilea strat.

    ATENTIE! Intre cele doua straturi nu trebuie sa treaca mai mult de sase ore.

    PRECAUTII 

    • Folositi manusi de cauciuc pentru aplicarea PENETRON si PENECRETE MORTAR, materialul este foarte alcalin si poate provoca arsuri ale pielii!
    • Folositi ochelari de protectie. In cazul in care materialul a intrat in contact cu pielea sau ochii spalati din abundenta cu apa. Consultati apoi de urgenta un medic.
              
              
    reclama
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008