Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    3D COM SERV S.R.L.
    SERVICII
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    3D COM SERV S.R...

    Gleturi si zugraveli


    Zugraveli interioare si exterioare

     

    ZUGRAVELI INTERIOARE

    Zugravelile interioare creeaza atmosfera locuintei. Cu totii vrem sa fim inconjurati de lumina si culoare, de un ambient placut. Alegem zugraveala casei in functie de personalitatea noastra, de designul interior si de decoratiunile interioare cu care vrem sa ne infrumusetam casa.
    Metoda cea mai raspandita in acest moment pentru zugravelile interioare o constituie folosirea vopselei lavabile. De ce se numeste vopsea lavabila? Pentru ca ea poate fi spalat de praf cu apa. Chiar asa! Daca in timp se murdareste, se poate lua un burete umed si se pot spala peretii cu el. Totusi, trebuie sa fim atenti la urmatorul aspect. Vopseaua lavabila este si solubila in apa. Deci, o data cu spalarea vom lua si un strat de vopsea. Deci dupa spalare probabil va fi nevoie sa mai aplicam un strat subtire de vopsea lavabila pentru zugraveala interioara.

    ZUGRAVELI EXTERIOARE

    Finalizarea unei constructii presupune si zugravirea exteriorului, un element important in personalizarea unei constructii noi sau a uneia renovate
    Pentru a obtine un efect maxim se recomanda utilizarea unor materiale ce prin compozitia lor sunt special create pentru a da viata si culoare unui imobil. Firmele de profil pun la dispozitia consumatorilor o gama alrga de produse ce se caracterizeaza prin rezistenta la coroziune si la factorii de mediu exterior. Zugraveala exterioara se poate realiza cu vopsele lavabile monocolore sau cu cele decorative care permit jocuri cromatice insolite sau modele care personalizeaza exteriorul.


    S-au creat masini speciale cu care se zugraveste exteriorul. Acestea garanteaza o vopsire uniforma si rapida pe suprafete mari.
    Noutatile tehnologice din domeniu permit realizarea unei zugraveli decorative cu finisaj final striat sau mat. In realizarea acesteia este necesara o amorsa si aplicarea unui strat de fond.
    Finisajul zugravelii se realizeaza cu o vopsea pe baza de copolimeri acrolo-stirenici, aditivi si granule de marmura de 1-3mm.
    Acest tip de vopsea nepoluanta se caracterizeaza printr-o aderenta mare la suport si o arie mare de acoperire ; timpul de uscare este redus si rezistenta este maxima la intemperii, pastrand permeabilitatea suportului la aer.
    Zugravelile exterioare pot fi combinate cu lucrari de tencuire realizata cu materiale termoizolante atat pentru constructiile noi, cat si intretinerea celor vechi.

    reclama
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008