Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    3D COM SERV S.R.L.
    SERVICII
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    3D COM SERV S.R...

    Izolatii


    Avantajele unei bune izolatii

     

    Ideea de locuinta insasi reprezinta o modalitate gasita de oameni de a se feri de intemperii. Avantajele unei bune izolatii au fost evidente deci pentru umanitate inca de la inceputurile sale.

    izolatie perete lemnPrintr-o izolatie corect facuta :  

    • Se vor castiga bani din reducerea facturilor la utilitati. Odata investitia facuta, izolatia va insemna ca facturile la energie vor fi mai mici, in conditiile in care preturile cresc.
    •     Interiorul casei va fi mai confortabil, avand o temperatura uniform distribuita
    •      Peretii, podelele si tavanul vor fi mai calde iarna si mai reci vara.

    Desigur descrierea de mai sus este una foarte schematica desigur. Pentru a detalia insa avantajele sale, trebuie mai intai sa intelegem mai bine ce anume este izolatia.

    Izolatia este una dintre acele tehnici ominiprezente, care ne influenteaza mereu munca, activitatile sociale si domestice si totusi, de cele mai multe ori, abia o observam. Izolatia este un produs pasiv; odata instalat functioneaza eficient, in liniste si in mod continuu, de obicei nu se afla la vedere, ci este inclusa intr-un element de constructie. Drept urmare, poate ca este un produs luat drept bun, sau mai rau, ii este acordat un nivel de importanta mult mai mic decat adevarata sa valoare.

    Izolatia este un element esential atunci cand este analizata proiectarea unor noi cladiri, fabrici, echipamente sau procese. Inca din aceasta faza trebuie selectate specificatiile corespunzatoare, deoarece orice erori in ceea ce priveste grosimea, tipul sau detaliile de aplicare pot fi foarte scumpe sau imposibil de rectificat ulterior.

    reclama
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008