Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    PRODUCATORI
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    4 abonati
    PAGINI


    ANA INTERMED CO...

    Galerie foto


    Istoria Semineului

    Istoria Semineurilor

    Semineele au fost intotdeauna folosite de catre oameni si culturi diverse , in masura in care  inregistrarile au fost pastrate , sau arheologii au facut descoperiri consemnate . Caminele in mod traditional au avut mai multe utilitati , cat si pozitii de montaj in camera . Au fost in majoritatea cazurilor utilizate pentru a oferi caldura , cat si ca o posibilitate de a prepara hrana .      In mod traditional , sunt utilizate pentru a produce caldura intr-o zi sau noapte rece , deasemeni servesc ca loc de intalnire .

     

    Semineele din Antichitate

    Pozitionate la inceputuri in mijlocul camerei , intrucat situate central permitea ca numarul maxim de persoane sa se incalzeasca . Caldura radia in zona de maxima utilitate . O simpla gaura in tavan , erea proiectul ideal pentru a scapa de fum .

    Acest Design a durat mii de ani .  Ulterior Vatra de Foc a fost mutata la peretele exterior , oameni au descoperit , patul , podeaua de lemn , deci a fost mult mai usor sa mute sursa de caldura .

    Aceste modele timpurii degajau fumul in mod natural , sub influenta curentilor de aer , o camera erea bine inegrita .

    Urmatoarea evolutie si descoperire , Cosul de Fum . Prin evacuarea aerului din camin in sus prin acopertisul casei , un proiect a fost elaborat .   Hornul este probabil , cea mai importanta inovatie si de durata . Intrucat putini mai cunosc tehnologia de constructie a unui horn pentru semineu si curios ca dupa observatiile mele au disparut si cartile de specialitate , au aparut semineurile Hibrid , prefabricate care a dezvoltat industria Sticlei – Anti Funingine , cat si mentalitatea meseriasilor ca sunt Meseriasi daca monteaza un Hibrid .

    Pana la sfarsitului secolului al 17-lea , cateva inovatii au fost consemnate .

     

    Semineele din anii 1600 si anii 1700

    1678 - Prince Rupert a adaugat un gratar , pentru odihnirea focului si calmarea tirajului . Gratarul se ridica , astfel incat aerul sa lucreze pe sub materialul incandescent . Acest lucru a contribuit la reducerea emisiei de fum . 

     

    1700 - Benjamin Franklin a inventat soba Franklin. A mutat soba inapoi in central camerei pentru  producerea de mai multa caldura in sistem radial . Soba a fost confectionata din fonta .

    A prelungit de asemenea calea de circulare a fumului cald , efienticizand la maxim incalzirea camerei . Metoda astazi uitata , care permite prin adaptari si tuburi de aer recuperatoare de caldura , incalzirea mai multor camere in mod natural si fara cheltuieli suplimentare .

    1796 – Rumsford a publicat doua documente care descriu designul caminului sau , semineu inalt , putin  adanc pentru a refleta in mod eficient caldura , cu toba refractara , care a rationalizat si s-a dovedit excelenta in eliminarea fumului . acest raport de calcul a permis ca semineul sa fie incorporat in peretele de casa . Acest design a durat si a primit imbunatatiri pana in sec al 19-lea .

    Semineul Modern

    1950 - "Casa Ranch"  a facut un semineu cu un decor si utilitate aparte , mai degraba decat un dispozitiv de incalzit si gatit .

    1970 - proprietarii de case au preferat montajul unor seminee prefabricate , din cauza costurilor de productie . Din Pacate la noi azi , mai mult costa un Hibrid prefabricat , decat un Rustic din caramida tiganeasca .

    1980 - proprietarii de case ecologice , au inceput cautarea de sobe ecologice , aparate de peleti sau brichete , cu grad mic de poluare .

    In zilele noastre semineul ideal pentru casa noastra –din observatiile mele , este conceput , desenat , creat , adaptat de cel mai Bun Arhitect …. Si anume Sotia – in cazul in care nu sunteti burlaci Domnilor . Noua nu ne ramane decat sa venim cu Sampania in rest , va rog sa ma credeti ca nu avem nici o parere de adaugat  .

       Va urez o vizionare placuta a site-ului .  

       Cu Stima

             Marius

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008