Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    PRODUCATORI
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    4 abonati
    PAGINI


    ANA INTERMED CO...

    Ultimile Lucrari Executate pe timp de Criza


    Sisteme de Incalzire Modificate

    Criza , …….   A modificat viziunea Romanilor asupra sistemelor de incalzire . Se Cauta cu Disperare Ieftin , Bun si De Viitor …  Am Creat in ultima perioada cateva lucrari ADAPTATE solicitarilor la zi , pe care doresc sa vi le prezint .

                   Daca inainte , solicitarile clientilor se indreptau catre Rusic  sau Modernism .. azi se cauta solutii de Efienticizare maxima a Consumului de Combustibil .  Din motive lesne de inteles , nu voi prezenta Informatiile Tehnice cat si toate fotografiile lucrarilor . Ma voi rezuma doar in a explica , ce imbunatatiri am adus semineurilor create , sau centralelor bazate pe consum de lemne , peleti sau carbuni , cat si teracotelor vechi sau noi .

    -         Centralele termice – produc caldura iar un termostat opreste sau nu alimentarea . Pot reduce cu 35-40 %  consumul de combustibil prin montaje de piese si accesorii .

    -         Teracota care in mod normal incalzeste o camera , dupa ce o transform , poate incalzi 2-3-4 Camere

    -         Un semineu poate incalzi o vila .

    -         Focarele combinate pot incalzi o vila , si in acelasi timp produc apa calda .

                 Am urmarit site -urile de specialitate si respect colegii mei . La varsta copiilor mei -12 ani  ciopleam cahle de teracota . Atunci am invatat ce inseamna la un semineu deschis raportul  6-5-4 , am invatat ce inseamna cosul , cum se construieste si cum se finiseaza un semineu cat si o teracota . Ulterior am terminat o facultate de constructii si am ajuns in aceste vremuri , in care lumea si viata te intreaba ce sti sa faci , sa fac ce stiu mai bine si sa o fac cu mandrie si placere .

                Imbunatatesc Sisteme de Ardere , si tot ce se leaga de acest serviciu imi provoaca mari satisfactii . Cum un pescar se relaxeaza pe balta , eu sunt fericit cand dau viata focului si creez ceea ce mi se cere . Functie de cat doriti sa investiti , va asigur ca scot maxim de rentabilitate . Va asigur ca fiecare lucrare o tratez ca si cum ar fi a mea .

               Am postat doua lucrari executate in Lazu si Sacele de Corbu ambele se bazeaza pe curentii de aer fierbinte . Evacuarea Aerului Fierbinte se vede in fotografie . Jetul de aer l-am probat cu o Hartie care este aruncata intr-un unghi de 90 de grade , functie de temperatura .

     Cu Stima

         Marius

     

     

     

     























    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008